Home > Over Arval > Nieuws > Nieuwe (actie)uitvoeringen Ford Fiesta in de picture

Nieuwe (actie)uitvoeringen Ford Fiesta in de picture

Nieuwe (actie)uitvoeringen Ford Fiesta in de picture

vrijdag, juni 3, 2016
Ford Fiesta

Na een facelift van de Ford Fiesta is het tijd voor nieuwe (actie)uitvoeringen. Als eerste zijn twee kleurige Editions aan de beurt, gevolgd door de sportieve ST-Line.

 

De populairste compacte auto van Europa staat er met de facelift weer fris bij, maar de Nederlandse importeur houdt de auto onder de aandacht met actiemodellen. De Fiesta Silver Edition en Candy Blue Edition zijn daar een voorbeeld van. Ze zijn gebaseerd op de uitvoering Titanium maar krijgen als extra zwarte wielen, zwarte buitenspiegels en een zwart dak mee.

 

EcoBoost

Onder de motorkap snort de 1.0 EcoBoost met 100 pk, die in aanmerking komt voor 21% bijtelling. De actieversies zijn er vanaf 18.675 euro, eventueel verder aangekleed met opties zoals 16 inch lichtmetaal (350 euro), privacy glass (200 euro) of het Advanced Technology Pack (995 euro) dat onder meer voorziet in cruise control, navigatie en automatisch geregelde airco.


ST-Line

Een bijtellingsvriendelijke Fiesta in sportieve uitvoering voegt zich later bij dit duo. Onder de naam Fiesta ST-Line brengt Ford een variant met bodykit, sportstoelen en bijpassende wielen onder de aandacht. Deze uitvoering krijgt de 1.0 EcoBoost motor onder de kap met keuze uit drie varianten: 100/120/140 pk. Wat de Fiesta ST-Line gaat kosten is nog niet bekend. De Ford Focus komt dit jaar ook als ST-Line voor de dag.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44