Home > Over Arval > Nieuws > Mercedes E-Klasse Estate vanaf oktober in het land

Mercedes E-Klasse Estate vanaf oktober in het land

Mercedes E-Klasse Estate vanaf oktober in het land

maandag, juli 25, 2016
Arval Lease E-Klasse Estate

Voordat de nieuwe E-Klasse ook als Cabriolet en Coupé verschijnen, is eerst de Estate aan de beurt. De elegante slokop is er vanaf 54.495 euro en komt in tegenstelling tot de sedan alleen met benzine- en dieselmotoren.

De aantrekkelijke E 350e plug-in hybride ziet alleen het licht als sedan. Toch heeft de Estate wel degelijk veel te bieden, zoals 1820 liter bagageruimte, een in drie delen neerklapbare achterbank, een elektrisch bediende achterklep en een verstelbare rugleuning van de achterbank. Met die laatste noviteit zitten passagiers rechterop maar is er 30 liter bagageruimte extra beschikbaar. Ten behoeve van comfort en stabiliteit is luchtvering met niveauregeling op de achteras standaard.

De optielijst biedt comfortabele traktaties zoals luchtvering rondom en extra raam- en interieurisolatie. Ook zijn er pakketten die de uitrusting van de E-Klasse courant opwaarderen; denk aan het Ambition-pakket met LED-koplampen, navigatie, stoelverwarming en parkeerhulp(camera) voor 2995 euro of het Prestige-pakket dat extra bedieningsgemak biedt met een touchpad en de veiligheid verhoogt met dodehoekdetectie, 360 graden camera en adaptieve LED-verlichting.

Aanvankelijk komt de E-Klasse Estate als E 200 (184 pk) of E 250 (211 pk) op benzine naar de dealer, terwijl voor dieselrijders de E 220d (194 pk) ten dienst staat. In oktober van dit jaar – als de Estate zijn debuut maakt in de showroom – breidt Mercedes het modelaanbod verder uit met de E 200 d, E 350 d, E 400 en AMG versies.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44