Home > Over Arval > Nieuws > Meer glans voor BMW 3 Serie Gran Turismo

Meer glans voor BMW 3 Serie Gran Turismo

Meer glans voor BMW 3 Serie Gran Turismo

donderdag, juni 2, 2016
BMW 3 Serie Gran Turismo

De BMW 3 Serie Gran Turismo moest even op zijn beurt wachten maar is vanaf juli weer helemaal bij de tijd. Naast veel ruimte biedt het faceliftmodel nu nog meer luxe.

 

Drie jaar geleden introduceerde BMW de 3 Serie Gran Turismo als ruimste en luxe uitgeruste BMW. Gezien zijn grotere wielbasis en hogere zit komt de 3 GT ook als zodanig over. In bagagecapaciteit troeft hij zelfs de 3 Serie Touring af gezien de opgave van 1600 liter.

 

Sierlijke updates

Op het eerste gezicht zijn de wijzigingen aan het topmodel van de 3 Serie ook klein; LED-verlichting rondom, nieuwe uitlaatsierstukken en een iets andere achterbumper maken het verschil. Het dashboard krijgt nu meer glans met chroom en pianolak sierlijsten, maar zoals altijd is de auto verder op smaak te brengen, met in dit geval de Model Luxury, Model Sport en Model M Sport.

 

Nieuwe motorisaties

Verder innoveert BMW de 3 Serie Gran Turismo met de laatste generatie navigatie en infotainment uit de 7 Serie. Het motorenpalet is ook volledig nieuw en biedt zowel vier- als zescilinders met vermogens tussen 150 en 326 pk. Een speciale vermelding verdient de nieuwe viercilinder 325d met 224 pk. Met uitzondering van de 318d en 320d zijn alle varianten van een automaat voorzien.

 

Introductie

Vanaf juli 2016 rollen de eerste exemplaren van de band en dan weten we ook wat de 3 Serie Gran Turismo in vernieuwde vorm moet gaan kosten.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44