Home > Over Arval > Nieuws > Meer avontuur en technologie voor Audi A4

Meer avontuur en technologie voor Audi A4

Meer avontuur en technologie voor Audi A4

vrijdag, maart 18, 2016
Audi

In het kader van de weg naar autonoom rijden biedt Audi de komende tijd verschillende technologiepakketten op de A4 voor een extra scherpe prijs aan. Klanten die liever op avontuur gaan kunnen ook de nieuwe A4 allroad bestellen, voor prijzen vanaf 52.990 euro.

Deze week stond de Rijksweg A2 in het teken van semi-autonoom rijden. Een karavaan van auto’s reed zoveel mogelijk op de automatische piloot van Amsterdam naar Beesd. Bij Audi is het onder meer de adaptieve cruise control, de actieve rijbaanassistent en de fileassistent die deze rit mogelijk heeft gemaakt. Reden genoeg voor een klein feestje in de vorm van korting.

Technologiepakketten
De komende tijd zijn verschillende technologiepakketten voor de nieuwe A4 scherp geprijsd. Voor langere ritten is er het Tour-pakket met adaptieve cruise control, snelheidsbegrenzer, Audi pre sense front, afslag- en uitwijkassistent, Audi active lane assist, verkeerstekenherkenning, predictive efficiency assist en de file assistent. Audi rekent voor deze high-tech tijdelijk slechts 1043 euro. Voor extra veiligheid en comfort in en om de stad is er het Parking en City pakket, met prijzen van 945 en 1043 euro.

Introductie A4 allroad
Naast de nieuwe technologiepakketten biedt Audi ook nieuwe vormen van avontuur aan. De A4 allroad staat vanaf juni bij de dealer met de 3.0 TDI dieselmotoren. De 2.0 TFSI en 2.0 TDI viercilinders zijn geprijsd vanaf 52.990 euro en komen na zomer beschikbaar. Als avontuurlijk uitgedoste Audi heeft de A4 allroad standaard quattro vierwielaandrijving, aluminium dakrails en 17 inch lichtmetalen velgen. Traditiegetrouw laat hij zich verder op smaak brengen in de bekende Pro Line en Pro Line Plus uitvoeringen.

 

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44