Home > Over Arval > Nieuws > Mazda geeft Mazda6 weer een update

Mazda geeft Mazda6 weer een update

Mazda geeft Mazda6 weer een update

vrijdag, augustus 12, 2016
Mazda 6 Wagon

Voor modeljaar 2017 is de Mazda6 weer up to date gemaakt. De Japanners verfijnen de diesels van het vlaggenschip en introduceren nieuwe luxe. Aankomend najaar zet Mazda het verbeterde model in de showroom.

Mazda trapt voor de vernieuwde Mazda6 af met nog meer rijplezier dankzij het G-Vectoring Control systeem – dat onderdeel is van SkyActiv Vehicle Dynamics. Ook maakt een nieuw stuurwiel zijn debuut. Verdere verfijning zien we terug onder de motorkap, waar de 2.2 liter diesels met 150 of 175 pk nu nog stiller en met minder vibraties hun werk doen. Net als voorheen blijven de 2.0 liter benzinemotoren met 145 of 165 pk ook beschikbaar. De 2.5 liter variant met 192 pk staat wederom aan de top van het gamma.

Ongeacht de motorenkeuze is de Mazda6 in het nieuwe modeljaar nog stiller vanwege de extra geluidsisolatie. Onder meer isolerend materiaal en de gelamineerde voorste zijruiten dragen hier hun steentje bij. Met comfortabele luxe zoals een nieuw head-up display, een verbeterd display van de boordcomputer staat het vlaggenschip nog hoger op de luxeladder. De update is niet compleet zonder nieuwe of vernieuwde veiligheidssystemen zoals verkeersbordherkenning (TSR) en het noodremsysteem voor in de stad (Advanced SCBS). Wat de vernieuwde Mazda6 gaat kosten is nog niet bekend.

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44