Home > Over Arval > Nieuws > Luxe en voordeel op Golf GTE

Luxe en voordeel op Golf GTE

Luxe en voordeel op Golf GTE

dinsdag, juni 14, 2016
Luxe en voordeel op Golf GTE

Volkswagen laat in navolging van andere modellen ook de Golf GTE profiteren van de Connected Series uitvoering. De plug-in hybride is in die variant lager geprijsd en rijker uitgerust.

Met een prijs van 37.990 euro is de Golf GTE Connected Series fractioneel lager geprijsd dan de reguliere Golf GTE. Volkswagen maakt de Connected Series uitvoering aantrekkelijk met veel meer uitrusting dan de standaardversie. Onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, navigatie, donkerrode LED-achterlichten en privacy glass, digitale radio, dodehoekdetectie met uitparkeerassistent, vermoeidheidsdetectie, een alarm, het Licht & Zicht pakket en de multimedia aansluitbox zijn nu inbegrepen.

De gemene deler van de Connected Series modellen is ook de Mijn Volkswagen app. Via de smartphone informeert de auto over zijn locatie, onderhoudsbehoefte, brandstofvoorraad en eventuele - maar niet te hopen - diefstal of lege accu. Het is ook mogelijk om er rittenregistratie mee te doen.

Gezien de CO2-uitstoot van slechts 37g/km profiteert de Golf GTE van 15% bijtelling. In combinatie met de (lagere) prijs van de Connected Series resulteert dat in 191 euro netto bijtelling per maand.

Arval biedt de Volkswagen Golf GTE Plug-In Hybrid 1.4 TSI aan, klik hier voor meer informatie.

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44