Home > Over Arval > Nieuws > Lexus GS vanaf januari in Nederland

Lexus GS vanaf januari in Nederland

Lexus GS vanaf januari in Nederland

Company News
maandag, november 30, 2015
Lexus GS

Vanaf januari brengt Lexus de vernieuwde GS-modellen naar Nederland. De sedan is verkrijgbaar met keuze uit twee hybride aandrijflijnen en staat vanaf 46.795 euro in de prijslijst.

 

De Lexus GS werd eerder dit jaar in opgefriste vorm gepresenteerd, met de nieuwe Bi-LED koplampen, verbeterde infotainment, andere bumpers en extra veiligheidssystemen als highlights. Begin volgend jaar komt de hybride sedan naar Nederland als GS 300h met 2.5 liter viercilindermotor of als GS 450h die op de 3.5 liter V6 benzinemotor mag rekenen.

 

Lagere prijzen

Mede dankzij het relatief lage verbruik kan Lexus de GS tegen lagere prijzen aanbieden; de GS 300h trapt in januari 2016 af vanaf 46.795 euro terwijl de GS 450h 61.795 euro gaat opbrengen. Beide modellen hebben voortaan een knie-airbag voor bestuurder en passagier standaard. Aanvullend is het Lexus Safety System + beschikbaar dat uit onder meer een Pre-Crash System, Lane Keep Assist en Adaptive High Beam Assist bestaat.

 

V8 aan de top

Liefhebbers die graag los willen gaan met een heel brutale auto van de zaak kunnen zich melden voor de GS F met 5.0 V8, voor de prijs van ruim drie stuks GS 300h. Net als elke andere Lexus maakt ook de GS-koper gebruik van Red Carpet Treatment met onder meer een haal- en breng service bij groot onderhoud en een vaste monteur.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44