Home > Over Arval > Nieuws > Jaguar XE nu in zakenpak

Jaguar XE nu in zakenpak

Jaguar XE nu in zakenpak

vrijdag, september 2, 2016
Jaguar XE

Tot het einde van dit jaar staat de Jaguar XE op scherp voor de zaak met de Corporate Editions. Op basis van verschillende uitvoeringen hanteert Jaguar scherpe prijzen en dus gunstige bijtelling.

De Jaguar XE Corporate Edition is te baseren op de XE Pure, XE Prestige of XE R-Sport uitvoering. Ze zijn allen voorzien van de 2.0D dieselmotor met 163 pk in combinatie met een zesbak of automaat. Welke versie je ook kiest, de XE profiteert van 21% bijtelling.

Jaguar vermeldt prijzen vanaf 41.250 euro. De XE Pure Corporate Edition komt dan voor de dag met het Business Pack met InControl Touch SD Navigatie, inclusief spraakbediening, regen- en lichtsensor en Park Distance Control achter. Voor de Corporate Editions van de XE Prestige en XE R-Sport geldt dat de toch al complete standaarduitrusting wordt uitgebreid met het Premium Business Pack en het Winter Pack. Dat betekent dat ze ook geleverd worden met een achteruitrijcamera, een in delen neerklapbare achterbank, verwarmbare voorstoelen en bi-xenon koplampen met LED-dagrijverlichting. Voor deze twee versies rekent de dealer respectievelijk 43.990 euro en 44.990 euro. De optionele achttrapsautomaat vergt een investering van 2500 euro.

Labels: