Home > Over Arval > Nieuws > Facelift en nieuwe diesel voor Mercedes CLA

Facelift en nieuwe diesel voor Mercedes CLA

Facelift en nieuwe diesel voor Mercedes CLA

woensdag, maart 16, 2016
Mercedes

Als de Mercedes A-Klasse in 2015 een kleine opfrisser heeft gekregen, kan de CLA niet achterblijven. Zowel de Coupé als de Shooting Brake zijn subtiel bijgeschaafd en komen voortaan ook met de extra spaarzame 180d voorrijden.

Nieuwe kleuren, andere bumpers met gewijzigde uitlaatsierstukken, de standaard zwarte diamondgrille en setjes lichtmetalen wielen bepalen de optische facelift van de Mercedes-Benz CLA. Voor zover dat nodig was brengen ook nieuwe stoelbekleding, extra chroom en nieuwe sierdelen het interieur naar een hoger plan. Veel belangrijker is de verbeterde smartphone koppeling met Apple CarPlay en Android Auto, het fraaiere mediadisplay en de komst van LED-koplampen.

Nieuwe 180d diesel
Net als de A-Klasse is de vernieuwde CLA ook beschikbaar met de nog zuinigere 180d diesel. Deze populaire dieselmotor met 109 pk stoot 89 g/km CO2 uit en komt zodoende in aanmerking voor 21% bijtelling, bij een lager prijs dan zijn voorganger. Hij vult het dieselgamma aan dat al bestond uit de gewone 180d, de 200d en de 220d. Echte sportievelingen die zich aan de Mercedes-AMG CLA 45 vergapen, kunnen nu rekenen op nog meer vermogen (381 pk) en snellere schakeltijden. 

Vanaf juni in showroom
Na de onthulling van de CLA Coupé op de New York Auto Show van komende week ziet de CLA Shooting Brake medio april het licht in Berlijn. De Nederlandse importeur maakt op dat moment ook de prijzen bekend, waarna het opgefriste duo vanaf juni in de showroom staat.

 

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44