Home > Over Arval > Nieuws > Extra voordeel op plug-in hybrides van Volvo en Mercedes

Extra voordeel op plug-in hybrides van Volvo en Mercedes

Extra voordeel op plug-in hybrides van Volvo en Mercedes

donderdag, maart 31, 2016
PHEV

Volvo en Mercedes-Benz zetten hun plug-in hybrides op scherp om de zakelijke rijder ook in 2016 te verleiden. De V60 Twin Engine en C 350 e zijn tijdelijk fors in prijs verlaagd terwijl de uitrusting gelijk blijft of is uitgebreid.

De Mercedes-Benz C 350 e plug-in hybride staat als Lease Edition in de boeken voor 49.995 euro en 262 euro netto bijtelling per maand. Deze speciale uitvoering is standaard uitgerust met LED-koplampen, navigatie, 17 inch lichtmetalen velgen, het Avantgarde exterieur, parkeerassistent, cruise control, regensensor, luchtvering en het zitcomfortpakket. Ook is de achterbank in neerklapbaar.

Nog meer comfortabele extra’s zijn weggelegd voor de C 350 e Lease Edition Plus met onder meer stoelverwarming, diverse rijassistentiesystemen, adaptieve koplampen, lederen bekleding, een achteruitrijcamera en het spiegel- en parkeerpakket. Tijdens warme zomers en koude winters komt ook de parkeerverwarming (op afstand bedienbaar) van pas.

Volvo V60 Twin Engine
Volvo maakt de V60 Twin Engine acht mille goedkoper met de introductie van de D5  Lease Edition. Voor een prijs van 46.995 euro en 237 euro netto bijtelling per maand is het actiemodel gebaseerd op de bestaande uitvoering ‘Momentum’ met onder meer 17 inch velgen, parkeerverwarming, regensensor en Park Assist achter. In tegenstelling tot de Mercedes is de Zweed vierwielaangedreven en uitgerust met een dieselmotor. Ook voor deze plug-in hybride bedraagt de bijtelling in 2016 ‘slechts’ 15%. Upgrades zijn mogelijk in de vorm van het Business Pack Connect (navigatie), de Winter Line (bi-xenon) en de Intellisafe Pro Line met nog meer veiligheidssystemen en adaptieve cruise control.

Special Edition
Voor de fijnproevers haalt Volvo de V60 Twin Engine Special Edition weer van stal. De importeur prijst de modellen op respectievelijk 51.995 euro (D5) en 54.995 euro (D6) en voert de plug-in hybride exclusief uit met hoogglans zwarte carrosserie-accenten, chromen inleg voor de grille, met leder beklede sportstoelen, bi-xenon, 18 inch velgen en navigatie.

 

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44