Home > Over Arval > Nieuws > Eerste blik op Renault Mégane Estate

Eerste blik op Renault Mégane Estate

Eerste blik op Renault Mégane Estate

dinsdag, februari 23, 2016
Renault Megane

Wachten op de Renault Mégane Estate hoeft niet meer. Renault geeft alvast de eerste afbeeldingen en details vrij! Goed nieuws voor sportievelingen; de stationwagon komt er ook als GT.

De line-up van de Mégane is compleet met de Estate. Een Coupé of Cabriolet zit niet meer in de pijplijn, maar met de hatchback en stationwagon kan Renault aan de grootste vraag voldoen. Op basis van de eerste beelden kiest designer Laurens van den Acker voor een sportief en praktisch ontwerp, met veelbelovende bagageruimte. Exacte details zijn nog niet vrijgegeven, maar zeker is dat de Mégane Estate met de langste laadruimte in zijn klasse te koop mag lopen.

GT
Naast reguliere uitvoeringen met de TCe 130 en dCi 110/130 motoren gaat de Mégane ook op de sportieve toer als GT. In die uitvoering is de Fransoos voorzien van een door Renault Sport vormgegeven sportieve jas. Het toepassen van 4Control vierwielbesturing maakt de stationwagon daadwerkelijk sportief. Onder de motorkap plaatst Renault de TCe 205 benzinemotor of de dCi 160 diesel. Het exacte leveringsprogramma voor Nederland wordt bekend na de officiële presentatie in Genève.

 

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44