Home > Over Arval > Nieuws > De zeven goede voornemens van Opel in 2017

De zeven goede voornemens van Opel in 2017

De zeven goede voornemens van Opel in 2017

maandag, november 7, 2016

Het productoffensief van Opel neemt in 2017 nog grotere vormen aan. Volgend jaar introduceert het merk zeven nieuwe modellen, waaronder de Ampera-e, nieuwe Insignia, de Crossland X en meer….

Opel heeft de laatste tijd flink wind mee in de verkopen. Niet alleen de Karl boekt succes bij het publiek, ook de nieuwe Astra maakt een goede start. Volgend jaar blijven de Duitsers de vaart er in zetten want tussen 2016 en 2020 komen er 29 nieuwe modellen in het gamma. Voor 2017 staat zeven ‘goede voornemens’ gepland om de particuliere en zakelijke markt te bedienen.

Voor de lease is de Ampera-e een aanwinst, want deze volledig elektrische auto heeft 400 kilometer actieradius en komt in aanmerking voor 4% bijtelling. Volgend jaar ziet ook het nieuwe vlaggenschip Insignia Grand Sport het licht. Deze middenklasser wordt groter en luxer om zo als waardig topmodel te fungeren in Nederland. Daar komt ook weer een Country Tourer versie van beschikbaar.

Voor echte crossoverliefhebbers geeft de Crossland X acte de présence, als stoere opvolger van de Meriva. Een grotere versie daarvan staat ook gepland als aanvulling op de Zafira, maar die auto heeft nog geen nieuwe naam. De kleinste nieuwe telg is de Karl Rocks, met name interessant via private lease. Het gamma van de bedrijfswagens krijgt tenslotte versterking van de Vivaro Combi.

 

Labels: