Home > Over Arval > Nieuws > De nieuwe E-Klasse in geuren en kleuren

De nieuwe E-Klasse in geuren en kleuren

De nieuwe E-Klasse in geuren en kleuren

Company News
woensdag, januari 6, 2016
Mercedes E-Klasse

Mercedes wilde de nieuwe E-Klasse nog even geheim houden, maar dat is niet gelukt. De eerste beelden druppelen binnen, en dan blijkt hoe de Duitsers de lijn van de C- en S-Klasse hebben doorgetrokken.

 

De nieuwe E-Klasse deelt meer dan ooit zijn design met de C- en S-Klasse. Voorheen wilde het merk de E-Klasse nog wel eens conservatiever tekenen; ook in het interieur. Vanaf nu is dat anders en kan de vijfde generatie rekenen op nog meer elegantie.

 

Statement

Natuurlijk, de eerste beelden zijn van full-options exemplaren met grote lichtmetalen wielen, die lang niet ieders smaak zijn en weinig worden besteld. Feit is dat de nieuwe E-Klasse hoe dan ook een statement maakt in het segment met allerlei primeurs op het gebied van comfort en veiligheid.

 

Zo krijgt het stuur twee touchpads voor bediening van het infotainment en de boordcomputer, kunnen sensoren de auto nog beter semi-autonoom laten rijden in het verkeer dan de S-Klasse. Parkeren kan op de automatische piloot met de Park Pilot. En wat te denken van computergestuurde LED-verlichting? Onderweg klinken favoriete muziektracks door de cabine met 3D-sound van Burmester.

 

Plug-in hybride

Achter de grille, met de ster wederom op of in de grille, prijken nieuwe motoren en natuurlijk komt er ook een plug-in hybride op benzine. Voordat de volwaardige AMG-variant komt voorrijden is de E 450 AMG Sport het voorlopige topmodel.

 

Estate

Na de onthulling op de Detroit Auto Show is het wachten op het debuut van de E-Klasse Estate. Later volgen ook weer Coupé en Cabriolet-varianten, want Mercedes vult elke niche die je maar kunt bedenken…

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44