Home > Over Arval > Nieuws > Boost voor Audi Adrenalin-modellen

Boost voor Audi Adrenalin-modellen

Boost voor Audi Adrenalin-modellen

Company News
vrijdag, januari 15, 2016
Audi A6

Audi geeft nog meer modellen een Adrenalin-boost. Vanaf nu komen naast de A1 en A5 ook de A3, A6, Q3 en Q5 in aanmerking voor extra luxe tegen een aantrekkelijke prijs. Een aantal modellen zijn extra sportief met de toevoeging Adrenalin Sport.

 

A3 in twee smaken

De Audi A3 komt dit jaar in zowel de driedeurs, vierdeurs en vijfdeurs voorrijden als Adrenalin, met tegen 1550 euro meerprijs de luxe van een middenarmsteun voor, een multifunctioneel 4-spaaks lederen stuurwiel, Xenon plus-verlichting, comfortairconditioning, een navigatiepakket, een S line-exterieur, een lichtpakket en LED instapverlichting met Audi-logo. De Adrenalin Sport heeft sportievere extra’s zoals S line met 16 inch lichtmetalen velgen, het Audi soundsystem, speciale interieuraccenten en een sportstuur.  Hiervoor rekent Audi 2550 euro meer ten opzichte van de reguliere A3.

 

Vervolg met A5

In navolging van de A5 Adrenalin kan de A5 Adrenalin Sport ook sportief het verschil maken. Audi monteert de S line, sportstoelen, een chroompakket, een lichtpakket, MMI-navigatie en doet daar

parkeerhulp achter, comfortairconditioning, alarm, een opbergpakket, het Audi soundsystem, lederen armsteunen, metallic- of pareleffectlak en LED instapverlichting bij voor een meerprijs van 3500 euro. Wie chroom verruilt voor zwarte accenten en zwart lichtmetaal kan terecht voor de Audi A5 Competition Plus en die is 1300 euro duurder dan de Adrenalin Sport.

 

Q3 voor het eerst

De Audi Q3 staat voor het eerst in de boeken als Adrenalin. De compacte SUV is tegen 1450 euro extra luxe uitgerust dankzij volautomatische airco, een navigatiepakket, parkeerhulp achter, een boordcomputer met kleurenscherm, cruise control, het S line-exterieur, een lichtpakket en LED instapverlichting met Audi-logo.

 

Voordat de Q5 dit jaar een opvolger krijgt mag de sportieve SUV van Audi nog een jaar in twee actie-uitvoeringen verschijnen. Ook hier betekent dat (tegen 2000 euro meerprijs) veel extra luxe zoals adaptieve verlichting, MMI Navigatie, Audi soundsystem, parkeerhulp, S-line exterieur en LED-instapverlichting. De Adrenalin Sport maakt de Q5 blits met 19 inch lichtmetaal. Samen met lederen armsteunen rekent de dealer 3350 euro extra.

 

A6 Adrenalin Sport

De auto die de kar bij Audi moet trekken is de A6. De zakensedan kan voortaan ook als A6 Adrenalin Sport besteld worden en krijgt in ruil voor 4900 euro vele sportieve en comfortabele zaken zoals

bijvoorbeeld S line, een S line exterieur, MMI navigatie plus, Audi connect, een alarm, Audi parkeerhulp plus en LED-instapverlichting. Kies maar!

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44