Home > Over Arval > Nieuws > BMW 5 Serie tijdelijk extra sportief en luxe

BMW 5 Serie tijdelijk extra sportief en luxe

BMW 5 Serie tijdelijk extra sportief en luxe

woensdag, februari 17, 2016
BMW 5 serie

BMW zet dit jaar de huidige 5 Serie extra compleet in de showroom als M Sport Edition en Luxury Edition. Het voordeel loopt op tot 12000 euro en zo houden zakelijk rijders dus veel bijtelling op zak.

High Executive
De 5 Serie M Sport Edition en Luxury Edition zijn beide gebaseerd op de toch al populaire High Executive uitvoering met lederen bekleding, stoelverwarming, Navigatie Professional, parkeersensoren rondom, een alarm en sfeerverlichting. De M Sport Edition en Luxury Edition brengen die uitvoering verder sportief of stijlvol op smaak.

Editions
Als 5 Serie Luxury Edition verrijkt BMW de standaarduitrusting met een achttrapsautomaat, extra chroomaccenten op de carrosserie, chique lichtmetalen wielen, houten sierlijsten in het interieur en verlichte portiergrepen. De 5 Serie M Sport Edition trakteert op het extra sportieve bumpers met het M Aerodynamicapakket, 18 inch M-wielen, een sportonderstel, LED-mistlampen en het donker verchroomde uitlaatsierstuk.

Prijs(voordeel)
Beide smaakmakers kosten ‘slechts’ 6000 euro meer dan de standaarduitvoering met handgeschakelde versnellingsbak. Met dank aan de extra uitrusting van beide varianten ligt het voordeel op maximaal 12.000 euro. BMW biedt de M Sport Edition en Luxury Edition op alle modellen uit, met uitzondering van de M550d en M5 topmodellen. Prijzen beginnen bij respectievelijk 53.990 euro (Sedan), 58.590 euro (Touring) en 72.990 euro (Gran Turismo).

 

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44