Home > Over Arval > Nieuws > Audi zet introductie Q2 kracht bij met Launch Edition

Audi zet introductie Q2 kracht bij met Launch Edition

Audi zet introductie Q2 kracht bij met Launch Edition

maandag, oktober 10, 2016

De Audi Q2 frist het gamma van Audi op met vernieuwend design en een stoer karakter. Om de introductie van de kleine SUV kracht bij te zetten is er nu de Launch Edition.

Voor een niet mis te verstane prijs van 40.990 euro heeft Audi de Q2 Launch Edition in de showroom staan. Het is een extra complete versie die altijd in het grijs wordt geleverd. De introductie-uitvoering is te herkennen aan het S line in- en exterieurpakket, inclusief 19 inch lichtmetalen wielen en zwarte ‘blades’ achter. Dankzij zwarte buitenspiegels en het optiekpakket zwart contrasteren nog meer exterieurdetails op deze manier.

 

De standaarduitrusting van de Q2 Launch Edition bevat een mix van comfort en hightech, met onder meer LED-koplampen, MMI-navigatie, parkeerhulp achter en cruise control. Het interieur krijgt meer sfeer met ambienteverlichting in tien verschillende kleuren.

 

Onder de motorkap kiest Audi altijd voor de 1.4 TFSI met 150 pk. Deze motorisatie komt net als alle andere varianten in aanmerking voor 25% bijtelling in 2016 en 22% bijtelling in 2017. Het palet van de Q2 trapt af met de 1.0 TFSI 115 pk en 1.6 TDI 110 pk maar die zijn niet als Launch Edition te bestellen.

Labels: