Home > Over Arval > Nieuws > Arval zet volgende stap in digitale evolutie

Arval zet volgende stap in digitale evolutie

Arval zet volgende stap in digitale evolutie

Company News
dinsdag, juli 21, 2015
Arval

Als onderdeel van het strategische programma ‘One Arval 2015-2017’, presenteert Arval vandaag de volgende stap in haar digitale evolutie. Als eerste leasemaatschappij lanceert Arval een wereldwijde en unieke telematicaoplossing, Arval Active Link, en breidt haar online dienstverlening daarmee verder uit. Ook zijn bestaande innovatieve diensten verder geoptimaliseerd (Arval Websites, Arval Analytics, Arval Fleet View, Arval Mobile+).

De digitale wereld verandert snel. Twee jaar geleden betekende de Arval Smart Experience een revolutie in autolease. Maar technische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op en Arval laat haar klanten graag van de nieuwste mogelijkheden profiteren. Bestaande tools zijn opnieuw ontwikkeld en voldoen weer aan de meest geavanceerde standaarden. Zodat ze niet alleen nu, maar ook in de toekomst precies bieden wat klanten nodig hebben.

De afgelopen jaren heeft Arval geïnvesteerd om digitalisering mogelijk te maken. De hele infrastructuur van het bedrijf is erop aangepast. Bij Arval werken gespecialiseerde en zeer gedreven teams nauw samen om de dienstverlening steeds verder digitaal toegankelijk te maken. Ook is een nieuw bedrijf opgezet om de nieuwe telematicaoplossing te ontwikkelen. Deze strategie van Arval past bij het belang dat moederbedrijf BNP Paribas Group hecht aan digitale ontwikkelingen.
 

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44