Home > Over Arval > Nieuws > Arval verlegt focus van leaserijders naar medewerkers

Arval verlegt focus van leaserijders naar medewerkers

Arval verlegt focus van leaserijders naar medewerkers

Company News
vrijdag, mei 8, 2015
Medewerker en leaserijder

Arval ontwikkelt in samenwerking met Mobility Concept haar nieuwe digitale platform waarmee alle nationale mobiliteitsvormen die organisaties medewerkers aanbieden, eenvoudig te registreren zijn. Dankzij de introductie van dit nieuwe platform kan Arval haar focus verbreden van alleen leaserijders naar alle medewerkers binnen een organisatie, en van advies over Total Cost of Ownership (TCO) van de leaseauto naar Total Cost of Mobility (TCM) in de gehele organisatie. De officiële lancering van het platform vindt plaats in het laatste kwartaal van 2015.

Klanten kunnen online voor al hun medewerkers persoonlijke budgetten instellen en hun uitgaven beheren in een realtime omgeving. Veel van de zakelijke reizen kunnen zelfs zonder handmatige verwerking automatisch worden vastgelegd op het platform. Indien een gemaakte reis direct door de medewerker wordt betaald, zoals bij een taxirit, wordt directe invoer door de medewerker op het platform ook geaccepteerd. Het platform maakt volledige monitoring van de kosten ten opzichte van het budget mogelijk, inclusief alle kosten die samenhangen met het gebruik van de auto, zoals benzinekosten, privégebruik en parkeerkosten.

Het platform kan informatie leveren aan financiële administraties en personeelszaken en is tevens te gebruiken als een controle-instrument in het goedkeuringsproces voor onkostenvergoedingen aan of inhoudingen ten laste van de medewerker. Het platform is erg flexibel: het kan elk soort mobiliteitsbeleid beheren, monitoren en uitvoeren dat al geldt binnen de organisatie of dat samen met Arval Consulting wordt opgesteld.
 

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44