Home > Over Arval > Nieuws > Arval Krijgt Erkenning Voor Haar Rol Als Pionier

Arval krijgt erkenning voor haar rol als pionier

Arval krijgt erkenning voor haar rol als pionier

Arval
maandag, december 18, 2017

Op 6 december 2017 werd in Estoril (Portugal) de 20e Fleet Europe Summit zoals gebruikelijk afgesloten met de uitreiking van de awards. Arval dong mee naar de 'International Fleet Industry Award' met Integral Fleet, de toonaangevende rapportagetool die zij eerder dit jaar lanceerde. Integral Fleet is het eerste rapportageplatform voor internationale klanten die met verschillende leasemaatschappijen samenwerken. Het helpt hen bij het maken van strategische beslissingen, door data van alle leasemaatschappijen bij elkaar te brengen.

De jury roemde de inspanning van Arval om de leasesector naar een hoger niveau te tillen. De juryleden – internationale wagenparkbeheerders – stemden op de projecten die hen het meest stimuleren bij het verbeteren van het internationale beheer van hun wagenpark.

 

Wereldwijde erkenning

Als finalist in de prestigieuze categorie 'International Fleet Industry Award' kreeg Arval erkenning als marktleider en innovator. Deze prijs is in het leven geroepen om zichtbaarheid te geven aan pioniers die tools, producten of diensten ontwikkelden, die een baanbrekende rol in de sector spelen. Finalist Integral Fleet kreeg erkenning dankzij zijn ondersteuning van wagenparkbeheerders bij het verbeteren van hun prestaties. Het stelt hen in staat om hun gehele wagenpark eenvoudig te overzien en hun doelstellingen te bereiken.

 

Integral Fleet, een unieke oplossing

Een leasemaatschappij of klant kan de dataset – die voor de hele sector is gestandaardiseerd – eenvoudig rechtstreeks in Integral Fleet uploaden. Hierdoor hoeven de klanten van Arval, die met meerdere partners samenwerken, gegevens niet meer samen te voegen uit meerdere bronnen. Zij krijgen een 360° beeld van hun wagenpark, dat zij naar eigen voorkeur kunnen aanpassen. Hierbij wordt rekening gehouden met alle belangrijke KPI’s. Hun strategische besluitvorming wordt hierdoor sterk vereenvoudigd.

“Onze klanten vroegen ons lang geleden al een dergelijke tool te ontwikkelen. Vandaag de dag kunnen dit soort gegevens in een zeer veilige en klantvriendelijke omgeving worden verzameld en verwerkt. Arval neemt daarbij graag het voortouw. Wij nodigen alle spelers in de markt uit om zich bij ons initiatief aan te sluiten. In het belang van onze gemeenschappelijke klanten.” verklaarde Bart Beckers, Chief Commercial Officer van Arval, in het kader van de Fleet Europe Summit.