Home > Over Arval > Nieuws > Alfa Romeo Giulia gaat zakelijk op chique

Alfa Romeo Giulia gaat zakelijk op chique

Alfa Romeo Giulia gaat zakelijk op chique

donderdag, maart 3, 2016
Giulia

Alfa Romeo beloont het geduld van de leaserijder die op zoek is naar rijplezier. Nu de Autosalon van Geneve de deuren heeft geopend, presenteert de nieuwe sedan zich zowel sportief als chique.

De Giulia liet zich voor het eerst zien in de gespierde QV-uitvoering, waar onder de motorkap een 510 pk sterke V6 turbo schuil ging. Alfa Romeo heeft nu de reguliere versies gereed en dan blijkt de nieuwe Italiaanse sedan zowel chique als sportief in het leven te staan. Niet alleen dankzij design, maar ook door toepassing van lichtgewicht materialen zoals aluminium en koolstofvezel.

21% bijtelling
Hoewel nog niet precies bekend is wanneer de Giulia in Nederland arriveert, staat wel vast dat de 2.0 TBi (200 pk) en 2.2 JTDm (150 pk of 180 pk) de dienst uit gaan maken. De dieselversie scoort zelfs met achttrapsautomaat nog 21% bijtelling in 2016.

Drie uitvoeringen
Het leveringsprogramma bestaat naast die snelle Quadrifoglio uitvoering uit de Giulia en Giulia Super uitvoering. Elk exemplaar staat minimaal op 16 inch velgen en heeft automatisch geregelde airco en cruise control. De Giulia Super is nog uit te breiden met het Sport en Lusso pakket, waar ook het 8.8 Connect 3D Nav infotainmentsysteem in opgenomen is. Adaptieve bi-xenon en het Harman Kardon Audio systeem met 14 speakers staan op de optielijst.

Prijzen en specifieke details van alle uitvoeringen maakt Alfa later dit jaar bekend.

 

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44