Home > Over Arval > Nieuws

Nieuws

Bijvoorbeeld: 08/2017
Bijvoorbeeld: 08/2017
Arval Internationaal
Veiligheid
maandag, augustus 14, 2017

Heeft u een ontspannen zomervakantie gehad? Door dit gevoel nog even vast te houden doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook uw medeweggebruikers. Ontspannen deelnemen aan het verkeer zorgt namelijk voor een betere verkeersveiligheid.

Uw data zijn veilig
Arval
maandag, augustus 7, 2017

Vanmorgen is in diverse nieuwsmedia aandacht voor een potentieel datalek bij leasemaatschappijen. Het gaat om een systeem voor contractbeheer, dat veelal door kleinere leasemaatschappijen wordt gebruikt. Arval maakt voor het beheren van contracten geen gebruik van de software van CarWise. Uw data zijn dus niet in gevaar geweest. Mocht u zich toch zorgen maken, of u heeft behoefte aan meer informatie, neem dan gerust contact met ons op: 030 – 602 44 44.

Ford Focus
Fiscaal
maandag, juni 26, 2017

De Brancheregeling Tijdelijk Vervangend Leasevoertuig kan goede diensten bewijzen om dubbele bijtelling te voorkomen als tijdelijk een andere leaseauto wordt ingezet. Met de zomer in aantocht kan dat nuttige informatie zijn. Deze brancheregeling is ontstaan op initiatief van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen en voorziet...

Arval Nederland
Auto
woensdag, juni 21, 2017

Bij gebruik van een auto met een buitenlandse kentekenregistratie door een inwoner van Nederland kunnen er zomaar onverwachte naheffingen en boetes ontstaan. Dat blijkt opnieuw uit een recente zaak in hoger beroep. Het ging daarbij om een medewerker van een autobedrijf die staande was gehouden in een auto met een Pools kenteken.

Volkswagen Polo
Auto
maandag, juni 19, 2017

Volkswagen heeft de gloednieuwe Polo officieel gepresenteerd. De zesde generatie is groter, heeft meer veiligheidsvoorzieningen aan boord en staat vanaf oktober in de showroom.

Nissan_Xtrail
Auto
vrijdag, juni 9, 2017

De drie jaar geleden gelanceerde derde generatie Nissan X-Trail ondergaat een bescheiden update. Vooral op technisch vlak zet het model stappen.

Kia_Stonic
Auto
vrijdag, juni 9, 2017

Hyundai heeft al het nodige prijs gegeven van de Kona en nu volgt Kia met de eerste schets van de Stonic, die op dezelfde basis zal worden gemaakt.

Mitsubishi_Spacestar
Auto
vrijdag, juni 9, 2017

Mitsubishi bestaat 100 jaar. En wat doet het merk, ter viering brengt het een 100th Anniversary Edition van de Space Star.

Arval Mitsubishi Outlander
Fiscaal
donderdag, juni 8, 2017

De Hoge Raad heeft in een arrest van 2 juni 2017 geoordeeld dat het ontbreken van een tegenbewijsregeling tegen de hoogte van de forfaitaire bijtellingspercentages toegestaan is.