Home > Over Arval > Nieuws

Nieuws

Bijvoorbeeld: 04/2019
Bijvoorbeeld: 04/2019
Metropole orkest
Arval
donderdag, februari 14, 2019

BNP Paribas wordt de exclusieve hoofdsponsor van het Metropole Orkest, een wereldwijd toonaangevend pop- en jazzorkest dat meerdere Grammy Awards heeft gewonnen. Doordat Arval een volle dochteronderneming van BNP Paribas is, is ook Arval hiermee partner van het Metropole Orkest geworden. De partners hebben de intentie drie jaar verbonden te blijven. BNP Paribas wordt tevens naamgever van de concertserie The Future of Jazz.

Arval
dinsdag, december 4, 2018

Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, is Hyundai Motor Nederland een partnerschap aangegaan met leasemaatschappij Arval uit Houten. Met onmiddellijke ingang zal Arval alle vormen van operational leasing voor Hyundai in Nederland gaan verzorgen. De producten worden aangeboden via het Hyundai-dealernetwerk.

Nieuwe brandstoflabels in de EU
Wet- en Regelgeving
maandag, oktober 8, 2018

Bij tanken in het buitenland slaat sommige automobilisten de schrik om het hart. Als je niet weet dat dieselolie in Frankrijk gasoil of gazole heet, kun je lang zoeken. Vanaf 12 oktober is er duidelijkheid.

13de_keer_beste_leasemaatschappij_nieuwsberichtfoto
Arval
woensdag, juli 4, 2018

Wagenparkbeheerders in Nederland kronen Arval in 2018 voor de 13de keer op rij als de best presterende leasemaatschappij.

De benchmark leasemaatschappijen is een onderdeel van de Ilisia Research Zakelijke Mobiliteitsmonitor. Ieder jaar beoordelen 500 wagenparkbeheerders hun maatschappij op meer dan 30 aspecten van de geleverde dienstverlening.

Innovatie
dinsdag, april 17, 2018

Arval en XXImo zetten volgende stap naar integraal mobiliteitsbeleid met internationaal partnership, Nederlandse en Belgische klanten hebben primeur.

WLTP
Fiscaal
vrijdag, maart 9, 2018

Staatssecretaris Snel van Financiën stuurde vorige week zijn Fiscale beleidsagenda naar de Eerste en Tweede Kamer. Staatssecretaris Snel heeft vijf prioriteiten voor de komende periode, waaronder verdere vergroening van ons land.

Wet- en Regelgeving
woensdag, januari 10, 2018

Nu de eerste testresultaten van de WLTP-testmethode voor de CO2-uitstoot bekend zijn, rijst de vraag of de nieuwe methode wel budgetneutraal uitpakt voor de BPM.

Bij de nieuwe testmethode wordt op een verbeterde wijze de CO2-uitstoot van nieuwe auto’s bepaald. Omdat nog niet alle auto’s met die nieuwe WLTP-testmethode getest zijn, wordt de uitkomst ter vergelijking met een Europese rekentool teruggerekend naar een waarde volgens de oude (NEDC-)methode. Die teruggerekende waarde geldt in 2018 ook voor de BPM.

Arval
maandag, december 18, 2017

Op 6 december 2017 werd in Estoril (Portugal) de 20e Fleet Europe Summit zoals gebruikelijk afgesloten met de uitreiking van de awards.

Veiligheid
woensdag, oktober 25, 2017

Zoals elk jaar heeft de Minister van Veiligheid en Justitie de hoogte van de nieuwe boeteprijzen bekendgemaakt aan de Tweede Kamer.