Home > Nieuws

Nieuws

Bijvoorbeeld: 10/2016
Bijvoorbeeld: 10/2016
vrijdag, oktober 21, 2016

Met de komst van de nieuwe generatie Citroën C3 is Nederland een kleurrijke leaseauto rijker. De Fransoos staat nog dit jaar in de showroom met een paar leuke noviteiten.

donderdag, oktober 20, 2016

Het is nog niet het populairste jongetje van de klas maar dat gaat misschien wel veranderen. Seat heeft de Leon een subtiele opfrisser gegeven. De introductie vindt begin 2017 plaats maar we blikken alvast vooruit.

woensdag, oktober 19, 2016

Nu het MPV-segment weer op scherp staat met enkele nieuwkomers, grijpt Volkswagen zijn kans om de Touran in de picture te zetten. De Duitsers doen dat met een sportpakket: R-Line.

vrijdag, oktober 14, 2016

De onthulling van de nieuwe BMW 5 Serie gaat hand in hand met de dealerintroductie van zijn concurrent: de nieuwe Volvo V90. Volvo zet de estate vanaf vrijdag 14 oktober in de showroom met talloze innovaties op het gebied van comfort en veiligheid.

vrijdag, oktober 14, 2016

BMW kiest zijn eigen moment in de 5 Serie te introduceren; in de luwte van de Autosalon van Parijs. De compleet nieuwe generatie steekt groots van wal en is vanaf november al te bestellen. Rijden kan vanaf februari 2017.

maandag, oktober 10, 2016

De Audi Q2 frist het gamma van Audi op met vernieuwend design en een stoer karakter. Om de introductie van de kleine SUV kracht bij te zetten is er nu de Launch Edition.

vrijdag, september 30, 2016

De best verkochte middelgrote premium SUV ter wereld is weer nieuw; maak kennis met de Audi Q5. De tweede generatie innoveert met sterkere en zuinigere motoren en tegelijkertijd doet luchtvering intrede.

vrijdag, september 30, 2016

Land Rover blaast de Discovery een nieuw leven in. De nieuwe generatie is tot 480 kg lichter dan zijn voorganger en nu ook met zuinige viercilinders leverbaar. Aan ruimte en zitplaatsen geen gebrek…

donderdag, september 29, 2016

Autoleasebedrijf Arval in Houten richt zich ook op MKB. Algemeen directeur Dick vertelt over de producten en diensten in het Magazine van Ondernamen.

Download hier de voorpagina.

Download hier het gehele artikel.