Home > Mobiliteitsoplossingen > Mobilitycard

Mobility Card

Arval Mobility Card: Dé mobiliteitskaart voor al uw medewerkers

Arval Mobility Card

Met de Arval Mobility Card kunt u gebruikmaken van verschillende mobiliteitsdiensten. Deze diensten zijn door uw werkgever eenvoudig in- en uit te schakelen en per medewerker in te stellen. Met de kaart worden zakelijk reizen eenvoudig geregeld, betaald en geregistreerd. Hieronder activeert u uw kaart.

 

                     

De Arval Mobility Card

De Arval Mobility Card is een mobiliteitskaart die de mogelijkheid biedt om per gebruiker een budget en mobiliteitsopties in te stellen. Het ingestelde budget wordt maandelijks op de kaart aangevuld. Hiermee is de kaart geschikt voor gebruikers mét en zónder leaseauto. Wanneer de gebruiker met de kaart betaalt, gaat dit van het maandelijkse budget af. De Arval Mobility Card wordt aangeboden in samenwerking met XXImo.

De Arval Mobility Card vormt samen met Arval Mobility Link hét antwoord op al uw mobiliteitsvragen.

Download nu de Milo app

  

Met de Milo app heeft u al uw mobiliteitsdiensten binnen handbereik. U kunt bijvoorbeeld een parkeeractie starten en betalen, actueel reisadvies opvragen en tankstations, laadpunten en parkeergarages opzoeken. 

De verschillende mobiliteitsopties

Met de Arval Mobility Card kan uw medewerker gebruikmaken van verschillende diensten. Een greep uit de verschillende opties:

Openbaar Vervoer

Naast de Mobility Card biedt Arval ook een persoonlijke openbaar vervoerkaart of OV-kaart. Deze zakelijke OV-chipkaart is te gebruiken in de trein, bus of metro. Afhankelijk van uw gebruik hebben wij een passende oplossing.

Lees hier meer over de zakelijke OV-chipkaart.

Tanken en elektrisch laden

Met de Arval Mobility Card kunt u tanken bij 83% van alle Nederlandse tankstations. U kunt de gebruikers de mogelijkheid geven om ook in het buitenland te tanken.

In binnen- en buitenland kan de gebruiker elektrisch laden bij de publieke laadpunten. In Nederland ook in de parkeergarages van Q-Park en P1 en bij de Fastned snelladers langs de snelwegen. Daarnaast is het mogelijk om de Arval Mobility Card te koppelen aan het thuislaadpunt waardoor de thuis gemaakte elektriciteitskosten direct vergoed worden.

Parkeren

Met uw Mobility Card kunt u in heel Europa betalen in parkeergarages. In Nederland op meer dan 400 locaties zoals op Schiphol, NS-stations en bij Q-Park en Interparking. Veel parkeerautomaten op straat accepteren uw Arval Mobility Card en in meer dan 200 steden in de Benelux kunt u per minuut betalen door de parkeeractie te starten en te stoppen met Milo.

Waar kunt u de Arval Mobility Card gebruiken?

In de Milo app vindt u een overzicht van alle diensten die u kunt gebruiken.Wilt u meer informatie over de verschillende mobiliteitsdiensten? Kijk dan op de website van XXImo.

Heeft u vragen over de Mobility Card?

Bel, mail en chat met ons driverteam. 

Tel. +31 (0)30 602 41 41
Email: driverteam@arval.nl
Per chat bereikbaar via de My Arval Mobile app en op myarval.com