Home > Mobiliteitsoplossingen > Bedrijfswagens > Waarom een bedrijfswagen leasen?

Waarom een bedrijfswagen leasen?

Mobiliteit

Vandaag de dag is de auto niet meer weg te denken uit ons bestaan. Dat geldt voor u als privépersoon, maar nog veel meer voor het bedrijfsleven. U weet als geen ander dat u als bedrijf voor ongewenste verrassingen kunt komen te staan. Voor veel bedrijven zijn de autokosten een fors deel van de totale begroting, met alle onzekerheden van dien ten aanzien van restwaardes en onderhoud. Arval heeft de juiste vaardigheden, middelen en enthousiasme in huis. Dagelijks voeren we de belangrijkste taak uit: ervoor zorgen dat uw wagenpark zo compleet en efficiënt mogelijk is. Selecteer uw gewenste bedrijfswagen, lease voor lange termijn en profiteer van de exclusieve voordelen die wij u kunnen bieden.

Mobiliteitsoplossingen op maat

Om de mobiliteit van uw bedrijf optimaal te ondersteunen is leasen bij Arval de juiste keuze. Of het nu gaat om kleine, middelgrote, grote ondernemingen of overheidsinstellingen, Arval biedt bij elk wagenpark maatwerk. Elke dag ondersteunen wij onze klanten met enthousiasme. Uw bedrijfswagen moet een veelzijdige oplossing zijn en volledig aanpasbaar. U bepaalt dan ook zelf de contractduur, de kilometerstand, de inrichting van uw wagen en de specifieke diensten die het beste voldoen aan uw wensen.

Een bedrijfswagen samenstellen

Van de keuze van het model en de uitrusting tot aan het moment van levering: de hele levenscyclus van de voertuigen kunt u volgen. Arval heeft een breed netwerk van gespecialiseerde partners voor het beheer van de voertuigen. Bekijk hier de mogelijkheden voor het op maat maken van een bedrijfswagen.

Waarom een bedrijfswagen leasen?

  • Geen onmiddelijke investering van kapitaal en activa. Leasen voor lange termijn biedt direct economische voordelen.
  • U kunt uw bedrijfswagen volledig aanpassen naar uw wensen en behoeften.
  • Arval verzorgt het administratieve beheer van uw bedrijfswagens en brengt de resultaten van uw wagenpark inzichtelijk.
  • Kleine ongevallen, buitengewoon onderhoud en storingen: uw mobiliteit wordt bij leasen zo min mogelijk onderbroken. Arval zorgt voor een tussentijdse oplossing en alle kosten zijn opgenomen in het vaste maandelijkse tarief.