Home > Mobiliteitsoplossingen > Arval Consulting

Arval Consulting

Arval Consulting: slimme mobiliteit

We zetten al onze kennis en ervaring in om u van het juiste advies te voorzien. Ongeacht of u uw wagenparkbeleid wilt herzien, uw impact op het milieu wilt beperken, de veiligheid van uw berijders wilt verbeteren, op zoek bent naar een slimmere mobiliteitsstrategie of de prestaties van uw wagenpark in het algemeen wilt verbeteren: wij bieden de oplossingen die aansluiten op uw behoeften. 

Wie zijn wij

Arval Consulting geeft onafhankelijk advies op het gebied van zakelijke mobiliteit en wagenparkbeleid. Wij zijn sinds 2008 actief en hebben sindsdien meer dan 9.500 vraagstukken voor lokale en internationale klanten en leveranciers beantwoord. Arval Consulting maakt naast haar eigen expertise gebruik van de inzichten uit de onderzoeksgegevens van het Corporate Vehicle Observatory.

Onze focus

Over Arval

Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt oplossingen op maat voor verschillende klanten: van ZZP’ers tot grote internationale ondernemingen.

Ons internationale team

Alle kennis gebundeld in één team:

  • meer dan 30 consultants op het gebied van mobiliteit en wagenpark
  • wereldwijde aanwezigheid voor internationale studies
  • een groeiend netwerk, via de wereldwijde Element-Arval alliantie

Meer informatie

In onze brochure leest u meer over onze focus en aanpak. Ook presenteren we drie concrete vraagstukken van onze klanten. Laat hieronder uw gegevens achter en download de brochure of bekijk hier onze video. Wilt u liever direct persoonlijk contact? Bel dan met Head of Consulting Arjos Bot: 030 – 602 44 44. 

Download onze Arval Consulting-brochure