Home > Mobiliteitsoplossingen > Arval Consulting

Arval Consulting

Arval Consulting

Bij Arval Consulting kijken wij verder dan de leaseauto. Wij hebben de kennis en expertise om u ook op strategisch niveau te adviseren. Wij pakken niet alleen autogerelateerde vraagstukken aan, maar bekijken eveneens het toenemende aantal uitdagingen omtrent de mobiliteit van al uw medewerkers. Daarbij zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Uiteraard delen wij onze kennis met u zodat ook u toekomstbestendig bent.

 

Objectief advies

Objectief advies, dat is onze strategie. Wij begrijpen dat u wellicht denkt dat ons advies bevooroordeeld is richting onze eigen leaseoplossingen. Bij Arval Consulting is dit nooit onze ambitie. Onze ambitie is om u de beste oplossing te bieden, passend bij uw specifieke behoeften. Daarbij ondersteunen wij uw organisatie bij het omarmen en implementeren van onze aanbevelingen, op een efficiënte manier.

Binnen Arval Consulting onderscheiden wij drie aandachtsgebieden:

  • begrijpen van uw strategie
  • beoordelen van uw beleid en organisatie
  • leren kennen van zowel uw medewerkers als uw leaserijders.

Op ieder niveau bieden wij verschillende consultingmissies aan die u helpen bij het definiëren en implementeren van uw mobiliteits- en wagenparkstrategie. Benieuwd welke missies wij aanbieden en hoe wij ook u kunnen helpen? Vraag dan hier onze brochure aan of neem direct contact op met Arval Consulting via 030 602 44 44.

 

Internationaal

Wellicht beperken uw vragen zich niet alleen tot de Nederlandse markt, maar hebben ze ook internationaal impact. Ook met deze vragen helpen wij u graag. Hiervoor hebben wij ons speciaal ingerichte ‘International Consulting Team’ in Parijs. Onze internationale consultants werken nauw samen met de lokale consultant om zo tot het beste resultaat te komen. Zo houden zij de helikopterview en waarborgen de globale strategie en juiste lokale implementatie.

 

Global presence

 

Corporate Vehicle Observatory

Sinds 2002 heeft Arval een eigen denktank, de Corporate Vehicle Observatory (CVO). Dit internationale expertisecentrum doet onafhankelijk onderzoek in 16 Arval-landen. Vanaf 2012 hoort Nederland daar ook bij. Arval maakt het onderzoek mogelijk, maar oefent geen invloed uit op de onderzoeksresultaten.  

CVO analyseert de trends en ontwikkelingen van de zakelijke automarkt, in samenwerking met onderzoeksbureau CSA. Dat peilt met een enquête de mening van ruim 3.600 Europese beslissers over hoe zij hun wagenpark beheren en hoe zij dat in de toekomst willen doen. De enquête bevat vragen over het groeipotentieel van het wagenpark, de financieringsmethodes, nieuwe mobiliteitsoplossingen en het milieu. Op basis van de resultaten publiceert CVO elk jaar de Europese ‘CVO Barometer’.

Benieuwd hoe wij ook u kunnen helpen? Neem dan direct contact op met Arval Consulting via 030 602 44 44.

030 602 44 44 - info@arval.nl