Home > Zakelijke lease voor het MKB en ZZP > Zakelijk leasen met lage bijtelling

Zakelijk leasen met lage bijtelling

Hoe werkt het?

De afgelopen jaren is de wetgeving met betrekking tot bijtelling enorm veranderd. Bijtellingspercentages van 0, 7, 14, 15, 20 en 21% behoren inmiddels tot het verleden, want wie nu een nieuwe auto kiest, betaalt 22% bijtelling. Behalve voor elektrische voertuigen, hiervoor geldt een bijtellingspercentage van 4%. De bijtelling van een auto geldt tenminste 60 maanden op de datum van eerste toelating, maar niet elke auto maakt deze 60 maanden vol bij de eerste gebruiker of eigenaar. Arval heeft een ruim aanbod aan jong gebruikte auto's die wel erg aantrekkelijk zijn voor zakelijke lease. Hierdoor bespaar je veel geld.

Opzoek naar een specifiek model? Kijk dan ook eens bij onze partner Langerlagebijtelling.nl

Lease de Mercedes c350e - 15% bijtelling

De Mercedes-Benz C350e is een plugin hybrid, dus je kunt deze ook met een stekker opladen. Bovendien: nog mét 15% bijtelling, hetgeen neerkomt op circa €330 p/m. Niet voor niets komt deze auto als beste uit diverse autotests. De C350 Plugin Hybrid is gewoon een heel fijn rijdende C-klasse met een goede ergonomie, uitstekende rijeigenschappen en voldoende ruimte op de achterbank.

Opties:

  • Airconditioning / Climate control
  • Cruise control
  • Parkeersensoren
  • Navigatie
  • Bluetooth
  • Stoelverwarming
Offerte opvragen
Mercedes c350e zakelijk leasen
Lease de Volvo V60 - vanaf 7% bijtelling
Volvo V60 zakelijk leasen

De Volvo V60 is een auto van Volvo die in oktober 2010 werd geïntroduceerd op de Mondial de l'Automobile in Parijs. De V60 is de stationwagenvariant van de Volvo S60 II, die in maart 2010 gepresenteerd werd. Tot 2010 werd de Volvo S60 I min of meer beschouwd als de sedanvariant van de Volvo V70. Volvo plaatst met de introductie van de V60 een nieuwe stationwagen tussen de Volvo V50 en de V70. Er is veel aandacht en tijd besteed aan het ontwerpen van deze Plug-in hybrides. Ze rijden zeer comfortabel en hebben veel hi-tech veiligheidsopties.

U least de V60 zakelijk al vanaf 7% bijtelling, hetgeen circa neerkomt op (vanaf) €130,- netto bijtelling per maand.

Offerte opvragen