Home > Arval MKB - Zakelijke lease > Lease Auto > Peugeot > Lease de Peugeot Expert

Peugeot Expert

229 L1H1 90 HDI
Nieuw
Operational lease. Peugeot Expert vanaf EUR 344 p/m.
v.a. 344 ,-
per maand *
Vraag direct een offerte aan
60 maanden
10000 km/jaar
Inclusief 
Reparatie en onderhoud
Motorrijtuigenbelasting
Afschrijving
Pechhulp
Verzekering
Banden
Vervangend vervoer
Haal- en brengservice

Specificaties

Eigenschappen

Deuren 
3
Versnellingsbak 
Handgeschakeld
Vermogen (PK) 
90
Energielabel 
cl-E 161 to 200g/km
Brandstofsoort 
Diesel
Bijtelling 
25%
Fiscale waarde 
EUR 28.680,-
Beschikbare kleuren 
Alle kleuren beschikbaar
Bekleding 
Stof, zwart

Standaard uitvoering

Laadvolume: 5 m3
Laadvermogen: 1225 kg
Hoogte laadruimte: 1.449 mm
Lengte laadruimte: 1.500 mm
Sjorogen in de laadruimte
Schuifdeur rechts
Centrale deurvergrendeling
Lease de Peugeot Expert L1H1

De nieuwe Peugeot Expert is in alle opzichten nieuw. De nieuwe bestelauto krijgt een veel robuustere uitstraling met een meer horizontale motorkap en een forsere rechtopstaande grille met daarin de Peugeot-leeuw geïntegreerd. Hij staat op een aangepast EMP2 platform, met een uitstekend rijgedrag, lagere leeggewichten en hogere laadvermogens, tot meer dan 1400kg. De Expert is tevens gegroeid, niet alleen in het formaat, maar ook zeker in afwerking en kwaliteit. Met full operational lease van Arval rijdt u in een Peugeot Expert vanaf EUR 344,- per maand! Vraag direct een offerte aan.

Bij Arval kunt u rekenen op:

  •     Turn-key aflevering

  •     Alles inclusief

  •     De beste deal

Opmerking: Afbeeldingen kunnen wijzigen van de daadwerkelijke uitvoering.

 

Kies de service die bij u past!

Een alles-in-één lease-oplossing. Dat is wat Arval biedt. U betaalt een vast bedrag per maand met daarin de dienstverlening die u wenst. Hoe meer service u kiest, hoe minder zorgen u heeft! Alle gecommuniceerde prijzen zijn op basis van servicepakket Arval Easy. Arval nodigt u uit om het servicepakket te kiezen die u het beste past. Welke service u ook kiest, wij bieden u altijd een goede deal. Een maandelijks bedrag inclusief de gewenste dienstverlening. Klik hier.

Inclusief

Reparatie en onderhoud

Voor reparatie en onderhoud van leaseauto’s werkt Arval samen met merkdealers en de betere universele autobedrijven. Als uw leaseauto toe is aan een onderhoudsbeurt, plant u eenvoudig via ‘My Arval’ een afspraak in.

Motorrijtuigenbelasting

Voor elke auto moet motorrijtuigenbelasting betaald worden. Hoe hoog dit bedrag is hangt af het type auto dat u kiest. Bij Arval zitten deze kosten altijd al in de genoemde leaseprijs inbegrepen.

Afschrijving

Tijdens uw contract wordt uw auto minder waard. Dit noemen we afschrijving. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken, dit zit uiteraard al in de leaseprijs.

Pechhulp

Bij pech onderweg biedt Arval Assistance uitkomst. Arval Assistance is een samenwerkingsverband tussen Arval en de ANWB Wegenwacht. Hierdoor bent u 24 uur per dag verzekerd van hulp langs de weg in Nederland. Kiest u voor Arval Smooth of Arval Relax, dan bent u in heel Europa zeker van de beste pechhulp.

Verzekering

Bij Arval bent u altijd allrisk verzekerd. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Uw verzekeringspremie is al in de leaseprijs inbegrepen. Uw eigen risico is € 225,- bij een niet verhaalbare schade. Kiest u voor Arval Smooth of Arval Relax, dan zijn ook de inzittenden verzekerd.

Banden

Zijn uw banden versleten? Dan worden uw banden altijd kosteloos en zo snel mogelijk vervangen. Ook in de winter veilig op weg? Met Arval Smooth kiest u voor all season banden en met Arval Relax voor zomer- en winterbanden.

Vervangend vervoer

Afhankelijk van het door u gekozen pakket heeft u recht op vervangend vervoer. Vervangend vervoer is altijd inbegrepen bij Arval Smooth en Arval Relax.  De eerste 24 of 48 uur gelden als eigen risico.

Haal- en brengservice

Als klant van Arval kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en breng service. Uw auto wordt dan, op het door u gewenste adres, opgehaald en na de reparatie of onderhoudsbeurt weer netjes gewassen en gezogen teruggebracht.

Vraag een offerte aan

 

Per mail

Speciaal voor ondernemers:
Bereikbaar op: 088 445 04 04
Maandag tot donderdag van 8:00 - 20:00
Vrijdag van 8:00 - 17:00
 
 

Soortgelijke auto

Lease de Renault Kangoo
Operational lease. Renault Kangoo vanaf EUR 279 p/m.
  • Renault
  • Kangoo
1.5 ENERGY dCi 75 Comfort 4d
279 ,- per maand *
60 maanden
10.000 km/jaar
Lease de Peugeot Bipper
Operational lease. Peugeot Bipper vanaf EUR 231 p/m.
  • Peugeot
  • Bipper
XR 1.3 BlueHDi 80 PROFIT+ 3d
231 ,- per maand *
60 maanden
10.000 km/jaar