Home > Arval MKB - Zakelijke lease > Lease Auto > Opel > Lease de Opel Karl

Lease de Opel Karl

  • Opel
  • Karl
Lease de Opel Karl 1.0 Start/Stop Edition 5d
Lease de Opel Karl vanaf EUR 199,- p/m!
Lease de Opel Karl vanaf EUR 199,- p/m!
Lease de Opel Karl vanaf EUR 199,- p/m!
Lease de Opel Karl vanaf EUR 199,- p/m!
199
- /mnd ,
Vraag direct een offerte aan
60 maanden
10000 km/jaar
Inclusief 
Reparatie en onderhoud
Motorrijtuigenbelasting
Afschrijving
Pechhulp
Verzekering
Banden
Vervangend vervoer
Haal- en brengservice
Specificaties
Eigenschappen
Deuren 
5
Versnellingsbak 
Manuel
Vermogen (PK) 
75
Energielabel 
cl-B 101 to 120g/km
Brandstofsoort 
Benzine
Fuel tank capacity 
32L
Cilinderinhoud 
999cm3
Bijtelling 
21%
Fiscale waarde 
EUR 10.595,-
Beschikbare kleuren 
Mineral black metallic, Quantum grey metallic
Bekleding 
Stoelbekleding stof Active zwart
Standaard uitvoering
IntelliLink pakket
Ruimtebesparend reservewiel
Bekleding stof zwart
Boordcomputer
Lease de Opel Karl 1.0 Start/Stop Edition 5d

Eindelijk een auto die aan al je verlangens tegemoet komt! De vijfdeurs Opel KARL biedt gewoon alles waar je bij een auto in de compacte klasse niet eerder van had durven dromen. Hij is ontworpen met een scherp oog voor detail, veiligheid en comfort. Lease de Opel Karl al vanaf EUR 199,- p/m!

Inclusief
Reparatie en onderhoud

Voor reparatie en onderhoud van leaseauto’s werkt Arval samen met merkdealers en de betere universele autobedrijven. Als uw leaseauto toe is aan een onderhoudsbeurt, plant u eenvoudig via ‘My Arval’ een afspraak in.

Motorrijtuigenbelasting

Voor elke auto moet motorrijtuigenbelasting betaald worden. Hoe hoog dit bedrag is hangt af het type auto dat u kiest. Bij Arval zitten deze kosten altijd al in de genoemde leaseprijs inbegrepen.

Afschrijving

Tijdens uw contract wordt uw auto minder waard. Dit noemen we afschrijving. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken, dit zit uiteraard al in de leaseprijs.

Pechhulp

Bij pech onderweg biedt Arval Assistance uitkomst. Arval Assistance is een samenwerkingsverband tussen Arval en de ANWB Wegenwacht. Hierdoor bent u 24 uur per dag verzekerd van hulp langs de weg in Nederland. Kiest u voor Arval Smooth of Arval Relax, dan bent u in heel Europa zeker van de beste pechhulp.

Verzekering

Bij Arval bent u altijd allrisk verzekerd. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Uw verzekeringspremie is al in de leaseprijs inbegrepen. Uw eigen risico is € 225,- bij een niet verhaalbare schade. Kiest u voor Arval Smooth of Arval Relax, dan zijn ook de inzittenden verzekerd.

Banden

Zijn uw banden versleten? Dan worden uw banden altijd kosteloos en zo snel mogelijk vervangen. Ook in de winter veilig op weg? Met Arval Smooth kiest u voor all season banden en met Arval Relax voor zomer- en winterbanden.

Vervangend vervoer

Afhankelijk van het door u gekozen pakket heeft u recht op vervangend vervoer. Vervangend vervoer is altijd inbegrepen bij Arval Smooth en Arval Relax.  De eerste 24 of 48 uur gelden als eigen risico.

Haal- en brengservice

Als klant van Arval kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en breng service. Uw auto wordt dan, op het door u gewenste adres, opgehaald en na de reparatie of onderhoudsbeurt weer netjes gewassen en gezogen teruggebracht.

Vraag een offerte aan

 

Per mail

Speciaal voor ondernemers:
Bereikbaar op: 088 445 04 04
Maandag tot donderdag van 8:00 - 20:00
Vrijdag van 8:00 - 17:00
 
 
Soortgelijke auto