Elektrisch rijden

Wij maken werk van elektrisch rijden

U denkt aan elektrisch rijden: stil, comfortabel en milieubewust. Maar, u heeft ook vragen, bijvoorbeeld over de actieradius, vakanties en kosten. De kans is groot dat dit uw eerste volledig elektrische auto wordt, dus wij helpen u graag!

Inmiddels hebben vele merken een elektrische auto op de markt gebracht en is het aanbod aan elektrische auto’s een stuk ruimer dan een aantal jaren geleden. Ondertussen doen wij er alles aan om elektrisch rijden zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken. Wij kunnen alles omtrent elektrisch rijden voor u regelen. Wij helpen u graag op weg met bijvoorbeeld advies, modellen, laadfaciliteiten of een tijdelijke vakantieauto.

 

Probeer het eens uit!

Wij snappen dat u vragen heeft omtrent elektrisch rijden en het eigenlijk eens zelf wilt ervaren. Daarom kunt u bij ons een maand lang rijden in een Nissan Leaf voor EUR 385,00 p/m. We betalen tijdens de actieperiode zelfs het laden voor u. Bent u na afloop van de proefperiode overtuigd van elektrisch rijden en besluit u voor langere tijd te leasen? Dan krijgt u deze eerste maand gratis! U levert de auto van de proefperiode in en krijgt er een auto naar keuze voor terug. 

Meer informatie
Nissan Leaf | Leasen bij Arval