Home > Zakelijke lease van Arval > Elektrisch Rijden

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden | Arval

Elektrisch rijden voor klanten: proefperiode van één maand

In 2018 maken wij werk van elektrisch rijden. Inmiddels hebben vele merken een elektrische auto op de markt gebracht en is het aanbod aan elektrische auto’s een stuk ruimer dan een aantal jaren geleden. Ondertussen doen wij er alles aan om elektrisch rijden zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken.

U denkt aan elektrisch rijden: stil, comfortabel en milieubewust. Maar, u heeft ook vragen, bijvoorbeeld over de actieradius, vakanties en kosten. De kans is groot dat dit uw eerste volledig elektrische auto wordt, dus wij helpen u graag. Arval biedt u de mogelijkheid een elektrische auto te ervaren voor één maand.

Proefperiode
U rijdt in een Nissan Leaf voor €350,- p/m. (normaal €699,- p/m). Deze kunt u voor een maand lang uit proberen. Bent u na afloop van de proefperiode overtuigd van elektrisch rijden en besluit u voor langere tijd te leasen? Dan krijgt u het actietarief van EUR 350,00 gecrediteerd. U levert de auto van de proefperiode in en krijgt er een auto naar keuze voor terug. U leaset bijvoorbeeld al een Nissan Leaf vanaf EUR 498,00 per maand. Wij kunnen alles omtrent elektrisch rijden en laadoplossingen voor u regelen, zowel thuis als op het werk. Vraag uw accountmanager voor een op maat gemaakte offerte.

Wat houdt de proefperiode in?

  • Een Nissan Leaf of gelijkwaardig voor 1 maand met 3.000 km.
  • Een laadpas waarmee u toegang heeft tot circa 25.000 laadpalen en Fastned stations.
  • Wij betalen tijdens de proefperiode de laadkosten.
  • Proefperiode van één maand.
  • Inclusief haal- en brengkosten. 

Voordelen elektrisch rijden

Met een elektrische auto profiteert u van vele voordelen. Zo geniet de berijder bijvoorbeeld van een lage fiscale bijtelling, 4%. Daarnaast reduceert u de CO2-uitstoot van uw wagenpark, wat bijdraagt aan uw MVO-doelstellingen. In Nederland zijn er inmiddels ruim 25.000 oplaadpunten en Fastned stations, daarom is de kans klein dat u stil komt te staan. Ook wordt de actieradius elk jaar aanzienlijk verbeterd, de Nissan Leaf heeft bijvoorbeeld een realistische actieradius van 250km.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Nissan Leaf? Download dan de whitepaper. 

Elektrisch rijden: probeer nu één maand