Elektrisch rijden

In 2018 maken wij werk van elektrisch rijden

U denkt aan elektrisch rijden: stil, comfortabel en milieubewust. Maar, u heeft ook vragen, bijvoorbeeld over de actieradius, vakanties en kosten. De kans is groot dat dit uw eerste volledig elektrische auto wordt, dus wij helpen u graag!

Inmiddels hebben vele merken een elektrische auto op de markt gebracht en is het aanbod aan elektrische auto’s een stuk ruimer dan een aantal jaren geleden. Ondertussen doen wij er alles aan om elektrisch rijden zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken. Wij kunnen alles omtrent elektrisch rijden voor u regelen. Wij helpen u graag op weg met bijvoorbeeld advies, modellen, laadfaciliteiten of een tijdelijke vakantieauto.

 

Direct te rijden

Probeer het eens uit!

Wij snappen dat u vragen heeft omtrent elektrisch rijden en het eigenlijk eens zelf wilt ervaren. Daarom kunt u bij ons een maand lang rijden in een Nissan Leaf voor €350,- p/m. (normaal €699,- p/m). We betalen tijdens de actieperiode zelfs het laden voor u. Bent u na afloop van de proefperiode overtuigd van elektrisch rijden en besluit u voor langere tijd te leasen? Dan krijgt u het actietarief van EUR 350,00 gecrediteerd. U levert de auto van de proefperiode in en krijgt er een auto naar keuze voor terug. 

Meer informatie
Elektrisch rijden | Arval