Bedrijfswagen samenstellen

Samenstellen

Heel begrijpelijk: u wilt uw bedrijfswagen instellen naar uw wensen en behoeften. Dat is mogelijk. Wij zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. U kunt ook altijd rekenen op specifiek en deskundig advies, inbegrepen bij leasen voor lange termijn bij Arval.

ADVIES

Voordat u een bedrijfswagen gaat leasen is het aan te raden om een adviesgesprek aan te vragen met een van onze business managers. Als u al een bestaande vloot heeft, kan Arval de vloot analyseren, behoeften identificeren en oplossingen op maat voorstellen.

REALISATIE

Materialen, processen en technologie. Het netwerk van onze technische partners vertaalt uw project in een concreet plan dat aansluit bij uw behoeften.

 

 

ONDERHOUD

Vervangende voertuigen, innovatieve hulpmiddelen en een netwerk van professionals altijd beschikbaar: punctualiteit en continuïteit voor uw bedrijf.

 

 

Beschikbare configuraties

Er is keuze uit een breed scala aan apparatuur voor uw bedrijfswagen, uitgerust met de meest innovatieve technische oplossingen die kunnen inspelen op uw zakelijke behoeften.

Arval Bedrijfswagens Leasen

LAADRUIMTE

Genoeg laadruimte voor uw transport. Wij hebben de oplossing voor uw vervoer: elektronica, meubels, verhuisbedrijven, kleding etc.

Arval Bedrijfswagens Leasen

LADEN EN LOSSEN

Voor elk type wagen een geschikte laadruimte, voor o.a. de bouw, wegenonderhoud en transport machines.

Arval Bedrijfswagens Leasen

KOELINSTALLATIES

Arval biedt hoogwaardige technologie om de koelketen niet te onderbreken. De oplossing voor: zuivelfabrieken, vlees, thuis voedsel afleveren, vis vervoer, catering of het ziekenhuis maaltijden, vervoer voor diepvriesproducten en ijs.

HOOGWERKERS

Maximale veiligheid voor het werk zonder steigers. De oplossing voor: gemeenten, openbare verlichting, het snoeien van bomen, reclameborden, gebouwen, tunnels en wegenonderhoud op hoogte.

Arval Bedrijfswagens Leasen

SPECIAAL TRANSPORT

Speciaal transport: de oplossing voor gemeentelijke milieudiensten, privé transport en speciaal afval.

Arval Bedrijfswagens Leasen

HULP VERLENEN

De perfecte wagen om onderweg hulp te verlenen in elke situatie.De oplossing voor reparatie- en carrosseriebedrijven en verhuisbedrijven.