Home > Manage Fleet > Mobiliteitsoplossingen

Mobiliteitsoplossingen

Mobiliteitsoplossingen

Is de traditionele leaseauto niet voor al uw medewerkers ideaal? Omdat zij bijvoorbeeld niet kunnen parkeren bij hun huis? Of liever met het openbaar vervoer reizen omdat ze hun afspraak dan rustig kunnen voorbereiden? Een leaseauto is niet altijd de beste oplossing. Daarom bieden wij verschillende manieren van vervoer. Ook maken wij het u mogelijk om overzicht te houden op al die verschillende vormen van mobiliteit. Daarvoor hebben wij namelijk Arval Mobility Link ontwikkeld: een handig onlineplatform waarmee wij alle mobiliteit in uw organisatie vrijwel automatisch in kaart brengen.

 

Niet alleen leasen

Arval biedt de volgende vormen van mobiliteit:

  • ‘gewone’ leaseauto
  • Wisselwagen
  • vakantieauto
  • NS Business Card

Daarnaast biedt Arval ook Park-Line: een handige en kostenefficiënte manier van parkeergeld betalen.

 

Wagenparkbeheer of mobiliteitsbeheer?

Misschien voelt u zich al lang geen wagenparkbeheerder meer en bent u eerder mobiliteitsbeheerder. Wij zien bij veel van onze klanten dat de behoeften veranderen. Natuurlijk wilt u altijd kosten besparen en uw medewerkers veilig de weg op sturen, maar voor veel organisaties wordt ook duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Het beheer van de steeds complexer wordende mobiliteitsbehoefte van organisaties vraagt om de nodige kennis.

 

Arval: uw partner in mobiliteit

Arval heeft deze kennis in huis en deelt deze graag met u. Onze business consultant komt graag bij u langs om u te adviseren over uw mobiliteitsbeheer, nieuwe diensten toe te lichten of complexe vraagstukken samen met u op te lossen.

Afbeelding
Arval Mobiliteitsoplossingen

Voorbereid de toekomst in? Arval helpt u graag. Neem contact op via 030 602 44 44 of mail naar info@arval.nl.

030 602 44 44 - info@arval.nl