Home > Informatie > Mijn Wagenpark

Informatie over mijn wagenpark

Informatie over mijn wagenpark

Op My Arval vindt u veel informatie over uw wagenpark. Zo ziet u in uw persoonlijke agenda wanneer er nieuwe leaseauto’s worden geleverd en vindt u eenvoudig de dichtstbijzijnde Arval Service Partners. Ook leest u op de social wall het laatste nieuws over de auto-industrie en heeft u direct toegang tot My Fleet Status voor een real-time overzicht van uw wagenpark KPI’s.

 

Overzicht over uw wagenpark

Met My Fleet Status heeft u altijd een totaaloverzicht over uw wagenpark bij de hand. In één oogopslag ziet u uit welke auto’s uw wagenpark bestaat, wat de kosten zijn, hoeveel uw leaseauto’s gebruikt worden en wat de milieubelasting van uw wagenpark is. Arval Fleet View maakt het u daarmee makkelijker uw wagenpark te optimaliseren. En wilt u wat meer de diepte in? U kunt uitgebreide rapportages maken met real-time data van uw wagenpark. Uiteraard denken wij ook actief met u mee en brengen we voor u in kaart op welke punten u het wagenparkbeleid nog kunt verbeteren. Minimaal één keer per jaar ontvangt u van ons een rapportage over uw wagenpark. We nemen het rapport samen met u door.

My Fleet Trends ondersteunt u om de juiste zakelijke beslissingen te nemen op internationaal niveau. Wat kunt u met My Fleet Trends?

  • een internationaal geconsolideerd overzicht maken van uw wagenpark, real-time en van het verleden
  • de KPI’s van uw wagenpark actief monitoren
  • de KPI’s van uw wagenpark benchmarken met andere internationale Arval voorbeelden
  • up-to-date blijven met de markttrendmodule over de laatste ontwikkelingen in de automotive sector.

 

Berijders regelen alles zelf online

Ook uw berijders kunnen gegevens over hun eigen auto online raadplegen. Ze loggen daarvoor in op My Arval, of gebruiken My Arval Mobile. Daar vinden ze informatie over hun brandstofgebruik en het onderhoud van de auto. Verder treffen ze er overzichten aan van bekeuringen en schades. Wel zo makkelijk, want daardoor hebben ze u voor de meeste vragen niet meer nodig. Zelfs niet voor het samenstellen van een nieuwe leaseauto. Ook dat kunnen uw medewerkers gewoon online doen, waarbij ze meteen duidelijkheid krijgen over de verwachte bijtelling en leverdatum.