Home > Informatie > Brandstof

Brandstof

Brandstof

Hoe kan ik brandstofkosten declareren?

Declareren kan alleen als uw werkgever ons daarvoor toestemming heeft gegeven. Gebruikt u een MTc-pas, dan verzoeken wij u om uw brandstof via de site van MTc te declareren, uw kosten zullen dan via een automatisch proces sneller vergoed worden. Anders kun u de declaratie indienen via dit formulier.

Mijn brandstofpas is verloren of gestolen, wat nu?

Neemt u direct contact op met het driverteam via 030 602 41 41 of driverteam@arval.nl Arval blokkeert de pas en u ontvangt binnen 5 werkdagen een nieuwe pas. Mocht u in deze periode kosten maken, dan kunt u deze declareren.

Wie betaalt mijn brandstofkosten?

Uw werkgever. U krijgt een brandstofpas met pincode waarvan u in Nederland bij vrijwel alle tankstations gebruik kunt maken. Wij verzoeken u altijd de kilometerstand in te vullen en aan te geven of u in een vervangende auto rijdt. Alle kosten zijn gedekt tenzij u zich niet aan uw contract houdt. In uw autoregeling staat precies beschreven wat uw werkgever met deze extra kosten doet.

Mag ik mijn brandstofpas gebruiken voor het aftanken van een vervangende auto?

Als u een brandstofpas via Arval heeft, mag u uw brandstofpas gebruiken voor het (af)tanken van uw vervangende auto. Geef indien mogelijk aan dat u gebruik maakt van een vervangende auto.