Home > Home > Waarom Arval?

Waarom Arval?

Maak kennis met Arval

Leasen bij Arval betekent gemak en optimale regie. U bepaalt het beleid en wij voeren dat uit. Natuurlijk nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen en zorgen voor heldere en betrouwbare informatie over uw auto of wagenpark. Die informatie kunt u 24 uur per dag online raadplegen op Arval Connect. Zo heeft u altijd inzicht in de opbouw van uw wagenpark en in de kosten, het brandstofgebruik en de CO2-uitstoot van uw auto’s.

Uiteraard denken onze accountmanagers graag met u mee. Bijvoorbeeld over hoe u kosten kunt besparen. Ook kunnen zij u helpen bij complexe mobiliteitsvraagstukken. Zij zetten hun kennis en ervaring graag voor u in en helpen u de mobiliteit binnen uw bedrijf zo duurzaam en kostenefficiënt mogelijk in te richten. Zo biedt Arval Mobility Link u snel inzicht in alle vormen van mobiliteit binnen uw bedrijf, dus ook het openbaar vervoer en de fiets.

 

Accountteam

Bij Arval heeft u één vast aanspreekpunt: uw accountmanager. U krijgt gegarandeerd snel antwoord, waar het ook over gaat. Dat is mogelijk omdat wij werken met accountteams. Een accountteam bestaat uit twaalf mensen. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het beheer van uw wagenpark. Zij kennen uw autoregeling en wagenparkbeleid door en door en hebben alle kennis in huis om u direct van dienst te zijn.

Accountteam
Driverteam

Driverteam

Naast het accountteam kent Arval ook het driver team. Dit team helpt uw berijders met alle praktische vragen over de leaseauto. Zowel telefonisch als online. Denk bijvoorbeeld aan vragen over onderhoud en schade, maar ook over ons onlineplatform ‘My Arval’. Het fijne is dat het driverteam de berijder in de meeste gevallen direct verder kan helpen. In 2014 was dit in 85% van de contactmomenten een feit.

Digitale diensten

Arval maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom investeren we in digitale diensten, waarmee altijd informatie over uw wagenpark kunt raadplegen. Op een moment dat het u schikt. En omdat wij begrijpen dat u wel iets anders te doen heeft dan vragen van berijders beantwoorden, kunnen uw berijders de meeste informatie ook zelf vinden. Dat is de Arval Smart Experience.

Arval Smart Experience voor wagenparkbeheer

Arval Connect maakt het beheer van uw wagenpark eenvoudig en transparant. Als u inlogt op Arval Connect, komt u in uw persoonlijke omgeving. Daar vindt u informatie over uw wagenpark. Zo ziet u in uw agenda wanneer u er nieuwe auto’s worden geleverd en wat de dichtstbijzijnde Service Partners zijn voor onder andere schade en onderhoud. Ook leest u op de social wall het laatste automotive nieuws. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en kunt u uw berijders goed begeleiden in hun autokeuze.

 

Arval Smart Experience voor wagenparkbeheer
Arval Fleet View

Wilt u weten hoe u op uw wagenpark kunt besparen? Wilt u inzicht in uw totale verbruik en CO2-uitstoot? Of wilt u zien welke berijders in verhouding veel brandstof verbruiken? De antwoorden op deze en andere vragen vindt u eenvoudig via Arval Connect, op Arval Fleet View. Met Arval Fleet View heeft u real-time inzicht in de status van uw wagenpark. Deze online tool biedt u diverse rapportagemogelijkheden om uw wagenpark eenvoudig te beheren en direct inzicht te krijgen in de Total Cost of Ownership. U zoomt eenvoudig in op specifieke auto’s, medewerkers of KPI’s. Vrijwel elke analyse is met Arval Fleet View binnen handbereik, waardoor u snel acties kunt nemen om uw wagenpark te optimaliseren.

Arval Analytics ondersteunt u om de juiste zakelijke beslissingen te nemen op internationaal niveau. Wat kunt u met Arval Analytics?

  • een internationaal geconsolideerd overzicht maken van uw wagenpark, real-time en in het verleden
  • de KPI’s van uw wagenpark actief monitoren
  • de KPI’s van uw wagenpark benchmarken met andere internationale Arval voorbeelden
  • up-to-date blijven met de markttrendmodule over de laatste ontwikkelingen in de automotive sector.

Bekijk de video en ervaar het gemak van Arval Connect en Arval Fleet View.

 

Smart Experience voor uw berijders

Ook voor uw berijders is er een persoonlijke digitale omgeving: My Arval. Zodra ze inloggen, vinden ze alle relevante informatie over hun leaseauto en hun rijgedrag. Met Arval Mobile+ raadplegen ze dezelfde informatie eenvoudig op hun smartphone. Kilometerstanden, contractdetails, brandstofverbruik, reparatie en onderhoud, schades, bekeuringen: uw berijders kunnen op elk gewenst moment bij deze informatie. Ze kunnen zelfs online hun nieuwe leaseauto samenstellen. U bespaart een hoop tijd doordat uw berijders u niet meer nodig hebben voor de meeste van hun vragen.

Arval Mobile Plus