Home > Home > Blog > Voordelig een speciale auto leasen?

Voordelig een speciale auto leasen?

Voordelig een speciale auto leasen?

Arval biedt nu diverse populaire modellen aan tegen een aantrekkelijke leaseprijs, die je bovendien zelf kunt samentellen. Ontdek de Ford Focus, Nissan Qashqai en de Hyundai Ioniq.

 

Ford Focus

De nieuwe Ford Focus heeft een update gehad, de neus van de Focus is geboetseerd naar auto’s die luisteren naar Vanquish, DB9 of Rapide. Het interieur is vele malen beter dan zijn voorganger, dankzij het toepassen van materialen die in deze prijsklasse thuishoren. Tevens is het bedieningsgemak en de ergonomie er sterk op vooruit gegaan. Ondanks het reeds zeer goed functioneren van de Focus, is er besloten diverse technische aanpassingen door te voeren; het interieur is stiller, rijcomfort hoger en er is iets meer dynamiek.

Hyundai Ioniq

Nog nooit was er een soort auto als de Hyundai Ioniq te koop. Het is de eerste auto ter wereld die enkel verkrijgbaar is als Hybrid, Electric en Plug-in. Net als de Hybrid is de 100% elektrische Ioniq geen inspirerende auto om in te rijden, wel is deze heel stil. De besturing is prettig van gewicht en het interieur is heel netjes, met prima beenruimte zowel voor- als achterin. Een leuk weetje over de materialen; sommige daarvan zijn ecologisch, hierbij moet je denken aan samengeperst suikerriet of houtzaagsel. Een teken dat Hyundai graag iets goeds terug wil doen.

Nissan Qashqai

De Qashqai was met 2 miljoen verkochte exemplaren de kaskraker van Nissan en rekende af met veel waar Nissan ooit voor stond. De nieuwe Qashqai is van een afstand zeer herkenbaar, maar van dichtbij is te zien dat deze beduidend strakker op zijn wielen staat. De Qashqai is zichtbaar langer en breder dan zijn succesvolle voorganger en stuurt net even strakker en straffer dan zijn voorganger. Nissan lijkt de Qashqai de rijeigenschappen van een moderne hatchback te hebben willen meegeven en als dit waar is, dan is het daar uitstekend in geslaagd.

Heb je vragen over één van deze auto’s? Neem dan contact op met accountmanager Ivo Zeegers via telefoonnummer 088 445 04 04.