Home > Home > Blog > Vernieuwde Volkswagen E Golf Dit Weekend Bij Dealer

Vernieuwde Volkswagen e-Golf dit weekend bij dealer

Vernieuwde Volkswagen e-Golf dit weekend bij dealer

vrijdag, april 14, 2017
volkswagen_e-golf

Vanaf dit weekend staat de vernieuwde Volkswagen e-Golf bij de dealers. De koopprijzen beginnen bij 38.790 euro, de leaseprijzen bij 515 euro per maand.

Vanaf dit paasweekend staat de vernieuwde Volkswagen e-Golf bij de dealers. Ter herinnering: sinds de laatste facelift komt de auto 300 kilometer ver op een volle batterijlading. Volledig opladen is in 5,5 achter de rug met een 7,2 kW-lader, maar met een 40 kW-snellader kan is de batterij in 45 minuten voor 80% weer gevuld. De elektromotor heeft een vermogen van 136 pk.

Uitrusting

Standaard heeft de vernieuwde e-Golf onder andere adaptieve cruise control, een autonoom noodremsysteem, parkeerassistent, het Discover Pro-infotainmentsysteem met gebarenbediening en navigatie aan boord. Interessante zaken op de optielijst zijn een inductielader voor de smartphone en de fileassistent waarmee de auto semi-autonoom kan rijden.

Prijzen en tarieven

De Volkswagen e-Golf is te koop vanaf 38.970 euro. Volkswagen heeft ook de nieuwe leaseprijzen bekendgemaakt. Die beginnen bij 515 euro per maand. Een voordeel voor de zakelijke rijder is dat de e-Golf dankzij zijn volledig elektrische aandrijflijn slechts 4% bijtelling heeft.

Labels: