Home > Home > Blog > Vernieuwde Renault Captur Krijgt Prijskaartje

Vernieuwde Renault Captur krijgt prijskaartje

Vernieuwde Renault Captur krijgt prijskaartje

maandag, april 24, 2017

De vernieuwde Renault Captur heeft nu een prijskaartje gekregen. Daar staat een bedrag op vanaf 19.190 euro. Verder is de auto nu ook leverbaar als Initiale Paris.

De Renault Captur is van een subtiele facelift voorzien. Er zijn vooral kleine wijzigingen doorgevoerd op gebied van uiterlijk en uitrusting, maar er is ook groter nieuws. Zo is de auto nu ook leverbaar als luxe Initiale Paris. De nieuwe vanafprijs voor de Captur in het algemeen bedraagt 19.190 euro.

Initiale Paris

Het nieuwe topmodel voor de Captur is de luxe Initiale Paris. Standaard zijn onder meer nappalederen bekleding, verwarmbare stoelen, lederen dashboardafwerking, aluminium pedalen en instaplijsten en een luxere aankleding van in- en exterieur aanwezig. De vanafprijs van de Captur Initiale Paris bedraagt 28.080 euro.

Edition One

Een tijdelijke uitvoering bij introductie is de Edition One. Deze heeft onder andere verwarmbare voorstoelen, lederen bekleding, een automatisch dimmende binnenspiegel, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera en Extended Grip aan boord. De Edition One lijkt ook de enige dieseloptie te zijn voor de vernieuwde Captur. In dat geval ligt onder de kap een Energy dCi met een vermogen van 100 pk.

Marktintroductie

De vernieuwde Renault Captur is vanaf juni leverbaar.

Labels: