Home > Home > Blog > Uitrusting En Prijzen Bekend Van Smart Electric Drive

Uitrusting en prijzen bekend van Smart Electric Drive

Uitrusting en prijzen bekend van Smart Electric Drive

maandag, maart 20, 2017
Smart Electric Drive

De elektrische versies van de Smart-modellen zijn vanaf nu te bestellen. Daarmee maakt het merk ook de uitrusting en de prijzen van de Electric Drive-modellen bekend.

De standaarduitrusting van de Smart Electric Drive-modellen is in de basis gelijk aan die van de uitvoeringen met verbrandingsmotor. Wel wordt de standaarduitrusting uitgebreid. Het Cool & Audio-pakket, maar daarin automatische airco en het Smart Audio-systeem, wordt namelijk standaard geleverd.

Nieuwe pakketten

Speciaal voor de Electric Drive-varianten worden twee nieuwe optiepakketten geïntroduceerd. Het eerste pakket luistert naar de naam Winter en bevat extra isolatie en stoel- en stuurverwarming. Onder de naam Electric Drive Design is een aankledingspakket te bestellen. Met dat pakket wordt de veiligheidskooi in felgroen uitgevoerd, aangevuld met naar keuze een zwarte of witte kleur voor het (overige) plaatwerk.

Nieuwe uitvoering

Alleen de Fortwo Electric Drive krijgt op de optielijst een extra uitvoering. Dat is de Greenflash. Ook dat is in de eerste plaats een aankledingspakket, waarbij de auto wordt voorzien van nog meer felgroene accenten. Verder zijn alle Electric Drive-modellen aangesloten bij het Smart Brabus Tailor Made-programma, waarmee de auto’s verder naar wens zijn samen te stellen.

Prijzen

De leaseprijzen zijn nog niet bekend. Wel kan alvast gemeld worden dat de Electric Drive-modellen voordeel hebben van een lager bijtellingspercentage van 4%. De koopprijzen beginnen bij 23.466 euro voor de Fortwo Electric Drive en 23.843 euro voor de Forfour Electric Drive. In de zomer staan de auto’s in de showroom. In de winter wordt ook de 22 kW-boordlader met snellaadfunctie leverbaar.

Labels: