Home > Home > Blog > Opel Maakt Motorenaanbod En Prijzen Crossland X Bekend

Opel maakt motorenaanbod en prijzen Crossland X bekend

Opel maakt motorenaanbod en prijzen Crossland X bekend

vrijdag, maart 17, 2017
Opel Crossland X

Opel heeft bekendgemaakt welke motoren leverbaar zullen zijn voor de nieuwe Crossland X. De auto kan per direct worden besteld, dus de prijzen zijn ook bekend.

Voor benzine levert Opel in de nieuwe Crossland X uitsluitend 1.2-liter driecilindermotoren. De instapper is de 1.2 Ecotec, die een vermogen heeft van 81 pk. Standaard wordt deze motor gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie, maar optioneel is een zestrapsautomaat te bestellen. De andere benzinemotor is de 1.2 Turbo, leverbaar met 110 en 130 pk. Deze motor is er alleen met handgeschakelde transmissie.

Diesel

De dieselrijder kan kiezen uit slechts één motor, de 1.6 CDTI. Deze motor is er wel in twee versies. De Ecotec-versie levert 99 pk en de ‘gewone’ heeft een vermogen van 120 pk. De Ecotec is de enige van de twee met een start-/stopsysteem. Beide motoren zijn gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie.

Prijzen en lease

De vanafprijzen van de Opel Crossland X bedragen 19.995 euro voor de benzineversie en 25.995 euro voor de dieselversie. Via Opel Private Lease is de auto er vanaf 319 euro per maand. Metallic lak en navigatie kosten respectievelijk 8 en 12 euro per maand extra.

Labels: