Home > Home > Blog > Nissan punt Qashqai bij

Nissan punt Qashqai bij

Nissan punt Qashqai bij

vrijdag, juni 23, 2017
Nissan Qashqai

Recent kondigde Nissan wijzigingen aan op de grote X-Trail. Maar ook de zeer populaire Qashqai ondergaat verschillende veranderingen.

Vanaf komend jaar komt ProPilot beschikbaar met daarin enkele functies voor autonoom rijden. Aan de top van het programma verrijkt de Tekna+ het aanbod. De keuze uit twee benzine- en twee dieselmotoren blijft onveranderd en datzelfde geldt voor een zesbak of CVT automaat en voor- of vierwielaandrijving.

Merklogo

Aan het front zijn de vernieuwingen van de Qashqai direct af te lezen. De zogenaamde V-motion grille domineert en omsluit een groter merklogo. De indeling van de voorbumper is mee geëvolueerd en ook de koplampunits zijn nieuw van vorm. Het is mogelijk hiervan een full led-versie te kopen.

Verfijning

Wijzigingen moeten vooral op detailniveau gezocht worden. Denk daarbij aan het aanscherpen van in- en exterieur, verbeteren van de prestaties en een verfijning van de kwaliteit. Daarbij voegt Nissan nog een aantal nieuwe of opgewaardeerde elektronische voorzieningen.

Stoelen

Veel van de wijzigingen zijn ingegeven door reacties van een grote gebruikersgroep. Sinds de lancering van de eerste Qashqai zijn er maar liefst 2,3 miljoen exemplaren van verkocht. Hieruit vloeien onder meer de wijzigingen aan de stoelen voort. De zitting is langer, de rugleuning hoger, terwijl ook de zijdelingse ondersteuning erop vooruit is gegaan.

Labels: