Home > Home > Blog > Nieuws > Mitsubishi vernieuwt Outlander

Mitsubishi vernieuwt Outlander

Mitsubishi vernieuwt Outlander

vrijdag, januari 27, 2017
Arval Mitsubishi Outlander

Voor het modeljaar wordt de Mistubishi Outlander vernieuwd. De grootste wijzigingen zijn te vinden bij de uitrusting en het onderstel.

Naast enkele subtiele uiterlijke wijzigingen, wordt de Mistubishi Outlander voor het nieuwe modeljaar voorzien van een rijkere uitrusting. Daar hoort ook een nieuw infotainmentysteem bij, dat luistert naar de naam Smartphone Link Display. Zoals de naam al aangeeft biedt het meerdere verbindingsmogelijkheden voor de smartphone. Alleen op Android Auto is het nog even wachten, want de benodigde app is nog niet in Nederland beschikbaar.

Verdere wijzigingen

Op technisch vlak zijn de onderstelafstemming en de CVT-automaat verbeterd. Nieuw is de rijmodus EV-Priority. Daarmee rijdt de auto zo veel mogelijk volledig elektrisch. Dat gaat wel ten koste van de actieradius, dus de functie is vooral geschikt voor korte ritten. Forward Collision Mitigation, het veiligheidssysteem dat naderende aanrijdingen registreert, is verbeterd. Het kan nu ook zelf een remingreep doen. Verder zijn automatisch grootlicht, dodehoekdetectie, detectie van kruisend verkeer achter de auto en Brake Auto Hold nu ook leverbaar. De Around View Monitor is er nu voor alle modellen.

Prijzen

De modeljaarupdate brengt ook nieuwe prijzen met zich mee. De vernieuwde Outlander heeft nu een vanafprijs van 33.900 euro. De vanafprijs van de dieselversie bedraagt 37.900 euro en de PHEV staat vanaf 39.900 euro in de prijslijst.

Labels: