Home > Home > Blog > Nieuws > BMW 4 Serie krijgt modeljaarupdate

BMW 4 Serie krijgt modeljaarupdate

BMW 4 Serie krijgt modeljaarupdate

woensdag, januari 18, 2017
BMW 4 serie

Voor modeljaar 2018 krijgt de BMW 4 Serie een modeljaarupdate. Daarbij wordt het uiterlijk subtiel bijgepunt en ook onderhuids verandert er een en ander.

De BMW 4 Serie krijgt voor modeljaar 2018 een modeljaarupdate. Die wordt toegepast op alle uitvoeringen. Op uiterlijk gebied wijzigen de bumpers licht en zijn de koplampen voorzien van de zeshoekige LED-verlichting die ook op andere nieuwe BMW-modellen te vinden is. Optioneel zijn de koplampen full-LED, ter vervanging van de halogeenexemplaren. Mistlampen en LED-achterlichten zijn standaard.

Uitgebreidere optielijst

Op de optielijst staan nu onder andere nieuwe lakkleuren en velgen. Het interieur is met enkele nieuwe opties aan te kleden. Een nieuw, multifunctioneel instrumentenpaneel doet zijn intrede. Het uiterlijk daarvan past zich aan aan de ingeschakelde rijmodus. Het navigatiesysteem Professional heeft een nieuwe interface met tegelstructuur.

In maart leverbaar

Op technisch vlak valt te melden dat de wielophanging iets stugger is afgesteld, zonder dat het comfort daardoor minder wordt. Vanaf half maart zijn de vernieuwde BMW 4 Serie-modellen leverbaar. Met de modeljaarupdate veranderen ook de prijzen, maar daarover is op dit moment nog niets bekendgemaakt.

Labels: