Home > Home > Blog > Jaguars Aanstaande Elektrische Suv Nu Al Te Bestellen

Jaguars aanstaande elektrische SUV nu al te bestellen

Jaguars aanstaande elektrische SUV nu al te bestellen

dinsdag, april 4, 2017
Jaguar i-pace concept

Jaguars volledig elektrische SUV, de i-Pace, zal pas eind 2018 op de markt komen. Toch kunnen geïnteresseerden de auto nu alvast bestellen. Zo ben je er alvast van verzekerd dat je de auto als een van de eersten ontvangt.

Afgelopen november presenteerde Jaguar de i-Pace Concept, een auto waarvan de productieversie eind 2018 op de markt zal komen. De auto, die iets kleiner is dan de F-Pace, heeft op sportiviteit gerichte rijeigenschappen.

Cijfers

Volgens de NEDC-cyclus komt de Jaguar i-Pace met volle batterijen 500 kilometer ver. Aan boord zijn twee elektromotoren, die beide één van de assen aandrijven. Samen leveren de motoren een vermogen van 400 pk en een koppel van 700 Nm. De 100 km/h is in ‘ongeveer vier seconden’ bereikt.

Reserveren

Hoewel de officiële productieversie van de Jaguar i-Pace nog niet is onthuld, kunnen geïnteresseerden de auto wel alvast bestellen. Via de website van het merk wordt je in contact gebracht met een plaatselijke dealer. Die bespreekt de mogelijkheden tot reserveren met de klant. Is de reservering rond, dan kan er aanbetaling van 1.500 euro worden gevraagd.

Labels: