Home > Home > Blog > Jaguar zet met XF Sportbrake-traditie voort

Jaguar zet met XF Sportbrake-traditie voort

Jaguar zet met XF Sportbrake-traditie voort

maandag, juni 19, 2017
Jaguar XF

Tennisser Andy Murray onthulde vandaag de nieuwe Jaguar XF Sportbrake, waarmee het merk vertrouwen uitspreekt in dit type auto. Hoe de nieuwe Jaguar XFSportbrake eruit zou gaan zien was bijna geen verrassing meer. Het merk greep alle mogelijkheden aan om vooraf alvast een flinke tip van de sluier op te lichten.

Achterbank

De auto heeft een langgerekt profiel en ontleedt daaraan extra gebruiksmogelijkheden en een gunstige stroomlijn. Als de achterbank volledig wordt neergeklapt is er een volume beschikbaar van 1.700 liter. Achter de bank is dat altijd nog 565 liter.

Polsbandsleutel

Specifiek voor de Sportbrake is een enorm panoramadak met als geintje dat het zonnescherm me een gebaar kan worden geopend en gesloten. Verder lanceert Jaguar een polsbandsleutel waardoor tijdens het sporten de originele sleutel in de auto kan blijven.

Prijzen

Belangrijk is dat de XF Sportbrake 2.000 kg mag trekken. Verder zorgt een zelfnivellerende achterwielophanging voor een comfortabel weggedrag onder alle omstandigheden. Jaguar kondigt natuurlijk de viercilindermotoren aan alsmede een 3.0-liter supercharged benzine van 380 pk en een 300 pk sterke TDV6 diesel. Prijzen heeft Jaguar Nederland ook al. De 2.0d E-Performance met zesbak gaat 55.680 euro kosten en de 25t benzine met automaat komt op 63.940 euro.

Labels: