Home > Home > Blog > Facelift Voor Nissan Qashqai

Facelift voor Nissan Qashqai

Facelift voor Nissan Qashqai

maandag, maart 13, 2017
Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai heeft een facelift ondergaan, waarbij de auto is voorzien van de nieuwe neus met V-vorm. Het gebruik van andere materialen en aanpassingen aan het onderstel zorgen ervoor dat de auto stiller is tijdens het rijden.

Nieuwe opties

Ook in het interieur zijn beter materialen te vinden, evenals een nieuw multifunctioneel stuurwiel. Het NissanConnect-infotainmentsysteem krijgt een nieuwe interface. Nieuw op de optielijst zijn enkele nieuwe velgen en lakkleuren, een Bose-audiosysteem en ProPilot. De line-up wordt gecompleteerd door een nieuwe topuitvoering: de Tekna+ met onder meer nappalederen bekleding met 3D-stiksels.

ProPilot

Het genoemde ProPilot is misschien wel het grootste nieuws aan boord van de nieuwe Qashqai. Met dat systeem kan de auto zelf gas geven, sturen en remmen, zij het alleen op de snelweg (en vergelijkbare situaties). Verder is het autonome (nood)remsysteem nu ook in staat om voetgangers te herkennen. Ook nieuw voor de Qashqai is Rear Cross Traffic Alert.

Marktintroductie

De nieuwe Nissan Qashqai is vanaf eind zomer leverbaar en dan zullen ook de prijzen waarschijnlijk licht wijzigen. Daar is echter nog niets over bekendgemaakt. Het ProPilot-systeem is pas begin 2018 leverbaar.

Labels: