Home > Arval Uitgelicht - november 2015

Arval Uitgelicht - november 2015

Mobilteitsbudget? Arval Mobility Link!
Mobilteitsbudget? Arval Mobility Link!

Uw medewerker een persoonlijk mobiliteitsbudget aanbieden, heeft verschillende voordelen voor zowel u als uw medewerker. U geeft uw medewerker keuzevrijheid terwijl u grip houdt op uw doelstellingen. Enerzijds kunnen medewerkers zelf hun mobiliteit invullen, anderzijds kunt u sturen op een duurzamer mobiliteitsbeleid en kosten besparen. Met een mobiliteitsbudget kunt u dus veel kanten op.

U biedt uw medewerkers dan ook niet ‘zomaar’ een willekeurig bedrag als persoonlijk mobiliteitsbudget. Hier gaat een proces aan vooraf waarin u bepaalt hoe u de persoonlijke budgetten van uw medewerkers wilt inregelen. U bepaalt welke vrijheid u de betreffende medewerker geeft en legt dit vast in een mobiliteitsregeling. Wij begrijpen dat het opstellen of aanpassen van een mobiliteitsregeling niet eenvoudig is. Samen met u bekijken wij uw behoeften en adviseren wij hoe een mobiliteitsregeling het beste is in te regelen binnen uw onderneming.

Het beheren van de door u gekozen mobiliteitsregeling kan eenvoudig met Arval Mobility Link,  ons nieuwe mobiliteitsplatform. Arval Mobility Link maakt het mogelijk om alle vormen van mobiliteit te registreren. Daarbij worden ook de persoonlijke mobiliteitsbudgetten eenvoudig, online beheerd. Zowel u als uw medewerker krijgt inzicht in het reisgedrag.

Arval Mobility Link is goed te gebruiken voor al uw medewerkers, dus niet alleen uw leaserijders. Wel zo makkelijk want uw mobiliteitsregeling gaat natuurlijk al uw medewerkers aan.

Bekijk hoe het werkt in onderstaande video.
 

 

Afbeelding
Zo houdt u controle op uw wagenpark
Zo houdt u controle op uw wagenpark

Telematica, het op afstand online monitoren van een wagenpark, is in ons land populair. Dat blijkt uit de Corporate Vehicle Observatory (CVO) Fleet Barometer 2015 die in Q1 van 2015 is uitgezet bij ruim 3.600 beslissers / wagenparkbeheerders in Europa. Tot nu toe ziet Arval vooral dat klanten kiezen voor telematica voor planning, diefstalpreventie en het monitoren van rijgedrag. Daarbij moet telematica helpen met kosten besparen, bijdragen aan een beter milieu en veilig rijden stimuleren. Maak het u zo gemakkelijk mogelijk met Arval Active Link.

CVO is een internationaal onafhankelijk platform dat erop gericht is de markt te informeren over de laatste trends op de zakelijke automarkt. Een samenvatting van de belangrijkste bevindingen voor de Nederlandse markt, vindt u hier.

Arval Selecteert maakt auto kiezen fun
Arval Selecteert maakt auto kiezen fun

Een nieuwe auto kiezen is natuurlijk hartstikke leuk, maar welke? Soms best lastig. Wij helpen uw medewerkers met Arval Selecteert.

U geeft uw medewerker graag de vrijheid om zelf een auto te kiezen binnen de richtlijnen die u heeft bepaald. Als merkonafhankelijke leasemaatschappij is het aanbod merken en modellen bij ons zeer groot. Omdat niet iedere medewerker het even makkelijk vindt om de juiste leaseauto uit te kiezen, helpen wij graag met persoonlijk advies. En wij zetten ieder kwartaal vier verschillende modellen onder de noemer ‘Arval Selecteert’ in de spotlights. Op arval.nl vindt u uitgebreide informatie over deze selectie, dit kwartaal: Jaguar XE,
Ford Fiësta en Focus, Mazda6, Volvo V40, V60 en V70.

Naast het begeleiden van uw medewerker in zijn autokeuze, zorgen wij er ook voor dat de aflevering van de leaseauto een feestje is. Benieuwd hoe? Bekijk hier de aflevervideo.

Waarom waarderen onze klanten ons zo?
Waarom waarderen onze klanten ons zo?

Uit de benchmarkanalyse leasemaatschappijen, uitgevoerd door onderzoeksbureau Conclusr, komt Arval met een algemene waardering van een 8,1 voor het tiende jaar op rij als beste Nederlandse leasemaatschappij uit de bus. Het onafhankelijke onderzoek onder 603 wagenparkbeheerders laat zien dat vooral klantvriendelijkheid (8,4), correctheid van de medewerkers (8,4) en de communicatie met de contactpersoon van onze klanten (8,2) redenen zijn om voor Arval te kiezen. Bovendien zegt 78% van onze klanten opnieuw te kiezen voor Arval en zou 83% Arval zelfs aanbevelen.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bekijk onderstaande video en maak direct een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.