Home > Arval professionele organisatie

Arval professionele organisatie

Floor aan het woord

Arval profileert zich als een professionele organisatie, maar biedt wel een informele werksfeer.

Floor, productmanager

Product manager bij Arval

Na mijn master Marketing ben ik opzoek gegaan naar een plek op een leuke marketing afdeling. Met name een plek als productmanager had mijn voorkeur. Arval kon me deze kans bieden. Direct tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek kreeg ik een enorm goed gevoel bij Arval. Een prettig gesprek, heerlijke open werkomgeving en op het eerste gezicht leuke mensen. Met nog een andere aanbieding op zak, was de keuze voor Arval toch snel gemaakt!

Als productmanager heb ik de verantwoordelijkheid over een aantal producten, zowel nieuwe als bestaande. Ik houd mij dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, en het ‘levend’ houden van deze bestaande producten. Mijn werkzaamheden zijn hierdoor heel divers: van marktonderzoek doen tot schakelen met leveranciers en alle afdelingen uit de organisatie, tot het ontwikkelen van campagnes in samenwerking met creatieve bureaus.

In mijn functie ben ik met veel nieuwe dingen bezig, wat ik erg uitdagend vind. Geen dag is hetzelfde en ik geniet van de afwisseling in werkzaamheden. Ook het contact met veel verschillende collega’s houdt mijn werk leuk, waarbij ik nog iedere dag bijleer.

Arval profileert zich als een professionele organisatie, maar biedt wel een informele werksfeer. Dit spreekt mij erg aan. Er heest een open cultuur, lijntjes naar de directie zijn kort en er wordt geïnvesteerd in persoonlijk contact tussen collega’s. Wat van tijd tot tijd prachtige feestjes oplevert die de werksfeer bevorderen!