Home > Home > Blog > Opel introduceert Exclusive-personalisatieprogramma

Opel introduceert Exclusive-personalisatieprogramma

Opel introduceert Exclusive-personalisatieprogramma

donderdag, februari 23, 2017
Opel Insignia

Opel presenteert het Exlusive-programma, waarmee een nieuwe Opel nog verder naar wens kan worden samengesteld. Het begint bij de lakkleur, maar uiteindelijk wordt het een volledige Exclusive-lijn.

Opels worden op termijn steeds verder naar wens samen te stellen. Het begint met de introductie van het Exclusive-programma. In eerste instantie kan de koper zijn Opel daarmee in iedere gewenste kleur af laten leveren. Daarbij zijn er drie laksoorten, te weten Tri-Coat, metallic en parelmoereffect. Op termijn moet het Opel Exclusive-programma uitgroeien tot een volwaardige lijn met aankledingsopties. Zo zullen er specifieke Exclusive-velgdesigns, lederen bekledingen en andere –designelementen komen.

Meer plannen

Opel heeft echter nog meer plannen. Naast het nieuwe personalisatieprogramma heeft Opel ook serieuze overwegingen voor een virtuele showroom. Die komt er dan als aanvulling op de fysieke varianten. De virtuele showroom zal dan worden opgebouwd uit ultra-HD-beelden, die onder andere te bekijken zijn met augmented reality. Opel onderzoekt nog de mogelijkheden.

Labels: