Header klantcase Peugeot 208

Grant Thornton en Arval: Samen op weg naar Duurzame Mobiliteit

Samenwerking 3 Aug 2023

Grant Thornton is altijd op zoek naar innovatieve manieren om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Daar hoort natuurlijk ook een goed mobiliteitsbeleid bij. “Onze samenwerking met Arval heeft ons geholpen om grote stappen te zetten op het gebied van duurzame mobiliteit. Dankzij hun expertise en ondersteuning hebben we een weloverwogen keuze kunnen maken bij de overgang naar elektrisch rijden", aldus Theo Ostermann, bestuurslid Grant Thornton.

Op weg naar een groenere toekomst
Grant Thornton richt zich op het ondersteunen en begeleiden van organisaties bij hun groei en ontwikkeling. Ze bieden verschillende diensten aan, variërend van accountancy en belastingadvies tot duurzaamheidsadviezen. “We hebben gekozen voor elektrisch rijden omdat het een belangrijke stap is richting het verduurzamen van onze eigen bedrijfsvoering en het verminderen van onze ecologische voetafdruk", vertelt Theo Ostermann.

Op 6 juni vierde Grant Thornton de verdere uitbreiding van dit duurzaamheidsinitiatief bij Arval in Houten. Op die dag ontvingen 25 medewerkers een nieuwe elektrische leaseauto. “We willen deze gelegenheid benutten om niet alleen onze nieuwe elektrische voertuigen in ontvangst te nemen, maar ook om het bewustzijn te vergroten over duurzame mobiliteit en de voordelen ervan." zegt Laurens Moojen, mobiliteitscoördinator bij Grant Thornton.

Quote - LAURENS MOOJEN

Laurens voegt toe: “Arval heeft ons bijgestaan bij het selectieproces door een overzicht te maken van de beschikbare elektrische voertuigen binnen het segment. Ze hebben ons voorzien van deskundig advies over de modellen, de technische specificaties en de fiscale aspecten en samen hebben we een uitgebreide lijst gemaakt van elektrische auto's die geschikt zouden zijn voor onze organisatie. Daarnaast hebben ze ons ook geholpen bij het maken van een weloverwogen keuze die past bij onze duurzaamheidsdoelstellingen en tegelijkertijd aansluit bij de behoeften van onze medewerkers.”


Onthulling Peugeot 208

Theo Ostermann (links) en Laurens Moojen (rechts) onthullen de Peugeot e-208 aan tijdens het afleverevent bij Arval op 6 juni.


De weg naar een groen en efficiënt wagenpark

Grant Thornton en Arval hebben een sterke samenwerking opgebouwd in hun gezamenlijke streven naar duurzame mobiliteit en het optimaliseren van het wagenparkbeheer. Dankzij de begeleiding en het advies van Arval heeft Grant Thornton succesvol de overstap naar elektrisch rijden gemaakt en genieten ze nu van de voordelen van een groen en efficiënt wagenpark. Per juli 2023 is 50% van het wagenpark van Grant Thornton volledig elektrisch.

Quote Dick Bakker

Brede samenwerking voor duurzame mobiliteit

Arval heeft Grant Thornton niet alleen geholpen bij de overgang naar elektrisch rijden, maar ook bij diverse andere mobiliteitsoplossingen. Bijvoorbeeld:

  • Laad- en tankpassen via Arval;
  • Laadpaal aan huis voor werknemers thuis, inclusief automatische stroomverrekening;
  • Een poolauto via Car Sharing, zodat medewerkers kunnen profiteren van deelmobiliteit;
  • Uitgebreid advies voor een autoregeling-benchmark en indexeringsvoorstellen om zo de leasebudgetten aan te passen aan de marktontwikkelingen.

Grant Thornton en Arval blijven zich inzetten voor duurzame mobiliteit en dragen bij aan een groenere toekomst. Hun samenwerking is een voorbeeld voor andere organisaties die ook de overstap naar elektrisch rijden willen maken en tegelijkertijd willen profiteren van de uitgebreide mobiliteitsoplossingen van Arval.

We vertellen je graag meer over onze mobiliteitsoplossingen.
Meer weten?
Lees meer toon minder