Home > Waarom Fc Utrecht Private Lease

Waarom FC Utrecht Private Lease?

FC Utrecht Private Lease

Beste leasedeals voor de échte supporter!

Vanaf dit seizoen bieden FC Utrecht, Arval en Henri & Herman, FC Utrecht Private Lease aan. Voor een vast bedrag per maand rijd je een gloednieuwe auto en kom je nooit meer voor verrassingen te staan. Bij een privatelease-contract zit namelijk het onderhoud en de verzekering inbegrepen. Ook wordt de auto thuis of op het werk opgehaald wanneer deze naar de garage moet. Aan het einde van de dag wordt de auto gewassen en weer teruggebracht. 

Cadeau van FC Utrecht

Wedstrijdshirt

Bij een FC Utrecht Private Lease-auto krijg je van ons het nieuwe FC Utrecht thuisshirt cadeau! Heb je zelf al een thuisshirt? Geen probleem! Dan kan je altijd kiezen voor het uitshirt, of je zoekt een shirt uit voor je neefje, tante of buurman. 

Wij zorgen ervoor dat dit cadeau van FC Utrecht voor je klaar ligt bij aflevering van je privatelease-auto.

 

Eén dag als FC Utrecht VIP

Een unieke ervaring voor jou als Seizoenkaarthouder van FC Utrecht! Beleef samen met je beste vriend of vriendin een thuiswedstrijd van jouw favoriete club als een echte FC Utrecht VIP. Deze dag wordt je heerlijk in de watten gelegd. Dit begint al met het parkeren van jouw privatelease-auto, deze mag je namelijk parkeren bij Stadion Galgenwaard zodat je niet ver hoeft te lopen. Vervolgens kan je genieten van de heerlijkste gerechten, je favoriete drankje en live-entertainment in de 't Wed & Waard Lounge.

Dit klinkt al goed, maar je komt natuurlijk voor de wedstrijd! Die bekijk je vanaf een luxe seat op de hoofdtribune. Na 90 minuten spektakel kan je nog na-borrelen in de lounge om de dag goed af te sluiten.

 

 

 

Powered by