Home > Waarom Fc Utrecht Private Lease

Waarom FC Utrecht Private Lease?

FC Utrecht Private Lease

Beste leasedeals voor de échte supporter!

Vanaf dit seizoen bieden FC Utrecht, Arval en Henri & Herman, FC Utrecht Private Lease aan. Voor een vast bedrag per maand rijd je een gloednieuwe auto en kom je nooit meer voor verrassingen te staan. Bij een privatelease-contract zit namelijk het onderhoud en de verzekering inbegrepen. Ook wordt de auto thuis of op het werk opgehaald wanneer deze naar de garage moet. Aan het einde van de dag wordt de auto gewassen en weer teruggebracht. 

Cadeau van FC Utrecht

Bij een nieuwe auto hoort ook een leuk cadeau! Daarom krijg je nu tijdelijk bij elk leasecontract een FC Utrecht Seizoenkaart voor het komende voetbalseizoen (2019/2020). Met deze Seizoenkaart heb jij toegang tot alle 17 Eredivisie competitiewedstrijden van FC Utrecht. Deze wedstrijden worden uiteraard gespeeld in Stadion Galgenwaard.  
Naast de competitiewedstrijden biedt de Seizoenkaart ook toegang tot de thuiswedstrijden in de TOTO KNVB Beker tot de 1/8 finale en heb je 50% korting op de tickets voor de thuiswedstrijden in play-offs na de reguliere competitie.

 

Benieuwd naar het aanbod? Check het hier! 

Lees hier de actievoorwaarden

 

FC Utrecht Private Lease

Powered by